Hyperfruit

Kärlek på internet

När blir internet ett nödvändig ont istället för ett fantastiskt verktyg? I Hyperfruit har koreografen Ludvig Daae och filmaren Joanna Nordahl omvandlat en kärlekskommunikation på nätet till en annorlunda och spännande dansföreställning.

Information

Titel:
Hyperfruit
Längd:

Priser

Ordinarie:
190 kr
Student:
130 kr
Pensionär:
130 kr
Ungdom till och med 19 år:
60 kr
Scenpass:
150 kr

Tidigare tillfällen

– Black Box, introduktion i Baren 18.30. Publiksamtal efter föreställningen

Många av oss reser mycket i jobbet och tack vare nätet kan vi kommunicera med våra partners. Men i den digitala världen kan det vara svårt att leva upp till kärleksrelationens alla krav.

Med Hyperfruit undersöker koreografen Ludvig Daae och filmskaparen Joanna Nordahl hur deras kommunikation på nätet kan omvandlas till en struktur för en dansföreställning. Vad händer när vårt sätt att ge och ta information på nätet förvandlas till en berättelse?

I föreställningen forskar de i skillnaderna mellan fysisk och digital kommunikation. Vi ser Ludvig och Joanna live på scen, live på film och inspelade på film. Dessa olika versioner kommunicerar med varandra och med publiken. Hindren för nära och verklig kommunikation påverkar deras egen relation, men också relationen med publiken. I den digitala världen kan kommunikationen tyckas ”live”, men den filtreras dock alltid genom ett tekniskt verktyg.

Joanna Nordahl är frilansande filmskapare och har bland annat gjort musikvideos till Silvana Imam och Syket. Hon har en bakgrund inom dans- och scenkonst. Ludvig Daae är frilansande dansare och koreograf. Han har ett stort intresse av populärkultur och väljer att skapa sina verk utifrån en teoretisk plattform.

Workshop för seniorer

Torsdag den 2 mars kan du som är 60+ ta del av en Myllan-workshop i ledning av koreografen Ludvig Daae och filmaren Joanna Nordahl. Läs mer 

Dela: