Välkommen till ett av världens nordligaste operahus. Vår vision är att vara en spelplats för nya uttryck och vi strävar efter att låta så väl tradition som provokation utmärka det vi gör. Här får själen näring av musik, dans, konst, performance, musikaler, opera och mer.

Biljetter

Din biljett köper du antingen direkt här på webbplatsen, via andra biljettombud eller i vårt biljettkontor. Oavsett om din biljett är ett utskrivet papper, en tryckt biljett eller finns i din mobiltelefon så visar du upp den när du går in i salongen. Läs mer om biljetter här

Programblad

Passa på att läsa programbladet redan innan du kommer hit. Så snart ett programblad är klart för tryck lägger vi upp det i form av en PDF, du hittar alla programblad här. Programblad delas också ut i foajén inför de flesta av våra föreställningar.
Vill du läsa hela säsongsprogrammet som pdf så finns det här: SÄSONGSPROGRAM 2017/2018

Introduktion innan föreställningen

Introduktioner till våra föreställningar hålls oftast 30 min innan start. Här kan du som publik få förkunskap om verket och ta del av intressant kuriosa. Varmt välkommen!

Garderob

Kostnadsfri garderob både på plan 1 och 2. TIPS! Det brukar vara mindre kö till garderoben på plan 2.

Pausfika

Vid paus finns kaffe/ thé + kaka, samt vin och öl att köpa. Biljetter & besök säljer förköpskuponger innan föreställning, men det går också bra att direktbetala med kort eller kontanter.

Tillgänglighet

Norrlandsoperans salonger är anpassade för alla. Här får du mer information om rullstolsplatser, hörslingor, hissar, toaletter och annat som kan vara bra att veta om våra lokaler.

Frågor

Funderar du på om vi har någon klädkod, vad du gör om du blir försenad eller vad ringningarna i foajén betyder? Läs våra vanliga frågor eller kontakta biljettkontoret så hjälper vi dig.

Dela: