Välkommen till ett av världens nordligaste operahus. Vår vision är att vara en spelplats för nya uttryck och vi strävar efter att låta så väl tradition som provokation utmärka det vi gör. Här får själen näring av musik, dans, konst, performance, musikaler, opera och mer.

Vi bygger ut!

Under våren 2017 bygger vi om vår foajé för att i framtiden rymma ännu fler och ännu mer! Därför kan det bli lite extra spännande att besöka vårens föreställningar och se hur renoveringen fortskrider. Vi förväntar oss lite trängsel och stök under tiden såklart, men ser fram emot att fira tillsammans med er under invigningen i november 2017.

Biljetter

Din biljett köper du antingen direkt här på webbplatsen, via andra biljettombud eller i vårt biljettkontor. Oavsett om din biljett är ett utskrivet papper, en tryckt biljett eller finns i din mobiltelefon så visar du upp den när du går in i salongen. Läs mer om biljetter här

Programblad

Passa på att läsa programbladet redan innan du kommer hit. Så snart ett programblad är klart för tryck lägger vi upp det i form av en PDF, du hittar alla programblad här. Programblad delas också ut i foajén inför de flesta av våra föreställningar.
Vill du läsa hela säsongsprogrammet som pdf så finns det här: SÄSONGSPROGRAM 2017/2018

Introduktion innan föreställningen

Introduktioner till våra föreställningar hålls oftast 30 min innan start. Här kan du som publik få förkunskap om verket och ta del av intressant kuriosa. Varmt välkommen!

Garderob

Kostnadsfri garderob både på plan 1 och 2. TIPS! Det brukar vara mindre kö till garderoben på plan 2.

Tillgänglighet

NorrlandsOperans salonger är anpassade för alla. Här får du mer information om rullstolsplatser, hörslingor, hissar, toaletter och annat som kan vara bra att veta om våra lokaler.

Frågor

Funderar du på om vi har någon klädkod, vad du gör om du blir försenad eller vad ringningarna i foajén betyder? Läs våra vanliga frågor eller kontakta biljettkontoret så hjälper vi dig.

 

Dela: