STÄNGT PÅ GRUND AV OMBYGGNATION

Under våren och sommaren 2017 håller Operabaren stängt på grund av ombyggnation. Välkomna på nyinvigning i höst!

”Det handlar om maten, maten, maten och de tusen detaljer som omger den.”

varumärket

Operabaren på NorrlandsOperan är en del av Compass Groups varumärke Levy Restaurants. Vi på Levy Restaurants har fullt fokus på mat, dryck och service. Vi serverar fantastiska upplevelser på över hundra spännande platser runt om i världen, allt för att förgylla våra gästers upplevelser inom musik, sport och kultur.

mat- och dryckesupplevelse av bästa kvalitet

Levy Restaurants grundades för över 30 år sedan av två bröder och deras mamma. Verksamheten var då en deli, och familjens passion var mat och att skapa minnesvärda upplevelser för gästerna. Allt sedan dess arbetar vi mot samma mål, att alltid överträffa gästens förväntningar. Från mindre event till utsålda arenor. Oavsett om vi har 80 sittplatser eller 80 000 värnar vi om att varje detalj i mat- och dryckesupplevelsen ska vara av bästa kvalitet. Vår bakgrund som restauratörer har hjälpt oss att bli världsledande inom förstklassig mat och dryck på arenor världen över.

nya spännande smaker

Maten är den centrala delen i allt som vi gör. Vi är stolta över vår innovativa anda och vi älskar att fortsätta sökandet efter nya idéer. Vi står aldrig stilla, vi strävar ständigt efter att vara 1% bättre överallt, det är därför vi alltid söker efter nya ingredienser, nya sammansättningar och nya spännande smaker.

 

Dela: