På den här sidan får du som är arrangör information om Norrlandsoperans utbud av musik- och dansföreställningar. Vi presenterar ett antal offentliga föreställningar för turné varje spelår varav några är särskilt riktade till barn & unga. Några är sk skolföreställningar och spelas för elever i olika åldrar under skoltid.

Klicka på länkarna nedan för att få mer information om varje föreställning samt tillgång till marknadsföringsmaterial. Observera att material läggs till allt eftersom vi har det tillgängligt. 

På turné våren 2018

10.2–16.2 Hosokawa, Sandström och Mozart
Norrlandsoperans Symfoniorkester med chefdirigent Elim Chan och solist Claire Huangci, piano.

V 7-8 Gräs
Familjeföreställningen Gräs är ett fantasifullt samarbete mellan Marionetteatern och Claire Parsons Co. Här möts dansare, dockspelare och en cirkusartist för allra första gången på en scen.

24.2–1.3 Spelkvinnor och munspelmän
En helkväll bestående av två av Skandinaviens mer intressanta folkmusikkonstellationer.

26.2-2.3 & 16.3-22.3 Munspelmännen Jouko och Filip
Två av Skandinaviens främsta munspelare, den ene svensk, den andre finsk bildar här en fascinerande powerduo med diverse munspel.

7.4–18.4 Orfeo & Euridice
Vårens opera Orfeo & Euridice är en magisk och passio­nerad operaföreställning för alla som nån gång älskat eller längtat efter att förstå kärleken. På turné i april 2018.

9.4–20.4 Quizturné med Avatarkvatetten
Avatarkvartetten från Norrlandsoperans Symfoniorkester har förberett ett musikprogram där besökaren blir delaktig och får möjlighet att testa sina kunskaper i ett musik-quiz.

 

Dela: