OH NO!

Nu är vi igång med arbetet som tar norrlandsoperan till nya höjder. När allt är klart så får vi en bra arbetsmiljö och du får en bättre upplevelse när du besöker oss.
Ombyggnaden innebär att vi får en om- och tillbyggnad av kostymateljén, vilket är en nödvändig och viktig förbättring av arbetsmiljön för våra anställda. När hela bygget är klart kommer vi också att ha en ny entré, foajé, biljettkontor och restaurang.
Till hösten ser vi fram emot att få välkomna dig till ett delvis nytt operahus med ännu bättre upplevelser!

OBS! För närvarande kan mat och öl/vin inte erbjudas till försäljning m a a utbyggnaden av Operabaren. Enklare pausfika erbjuds under ombyggnationen.

följ förvandlingen

Titta in bakom kulisserna under en gratis visning. NorrlandsOperan är en spännande arbetsplats med flera avdelningar, ateljéer och scener. Besök våra verkstäder och ateljéer, titta på våra scener och salonger. Få mer kunskap om aktuell scenkonst och lyssna till historiska tillbakablickar. Guideturen startar vid reception/biljettkontor. Ingång till vänster, rödbruna tegelbyggnaden. PS! Våra guider kan vid önskemål ge visningen på engelska.

För större sällskap kontakta receptionen som kan hjälpa er med gruppbokning.
Telefon: 090-154300

Dela: