Här hittar du våra aktuella erbjudanden och paket:


KONSERT

NOSO

Personligt paket

Här snackar vi flexibelt! Välj fritt – 3 eller fler konserter med NorrlandsOperans Symfoniorkester under året, till specialpris!

PRIS: Från 510 kr (ord. pris 600 kr) och uppåt, beroende på hur många och vilka konserter du vill ha i ditt paket. Här kan du se vilka konserter som finns att välja på.

Konsertstammis

Vill du inte missa en enda av konserterna med NorrlandsOperans Symfoniorkester så lönar det sig att köpa ett konsertstammispaket!

Att vara konsertstammis innebär ett förmånligt paketpris och samma plats i salongen varje konsert. För 2014 går det inte längre att köpa paket då konsertsäsongen nu är igång. Nästa chans blir till våren 2015. Vi återkommer med information när konserterna släpps!

Generella villkor
Ett Konsertstammispaket kan inte återköpas eller bytas mot andra föreställningar på NorrlandsOperan. Abonnemangsrabatten gäller endast vid köp av samtliga i abonnemanget ingående konserter och kan inte kombineras med andra rabatter. Abonnemangsbiljetterna är inte personliga. Det betyder att du kan överlåta biljetterna till någon annan om du själv inte har möjlighet att gå på någon av konserterna.

DANS

webb_Hostpasen_2014

Danspåsen

Dans finns i många olika smaker och precis som i en godispåse kan det vara kul att blanda! Gör du din egen dansmix med två till fem föreställningar får du varje biljett billigare. Så här i slutet av säsongen är det enbart 2 föreställningar kvar. Men inte vilka som helst!       

toppbild_Waves2_Alban-van-Wassenhove

21.11–22.11 Waves  av Fattoumi,  Lamoureux & Peter von Poehl
Böljande dans och musik med fransksvenska förtecken.
Kulturhuvudstadsårets sista årstidskonsert är ett samarbete mellan två franska koreografer, åtta dansare, hela NorrlandsOperans Symfoniorkester och den i Paris bosatta svenske popmusikern Peter von Poehl.

toppbild_bp_foto_jens_olof_lasthein

6.12 …AND…av Skånes Dansteater, Björn Säfsten och Philippe BlanchardTvå verk, två delar i ett helhetskoncept. En undersökning med två olika, fast besläktade, metoder. Både Björn Säfsten och Philippe Blanchard är koreografer som djupdyker i frågorna om vad som formar vilka vi är, hur vi uttrycker vår identitet och hur samhällsförändringar griper in i vårt medvetande. I fin gestaltning av dansarna i Skånes Dansteater.

PRIS:
Ordinarie Danspåse

Köper du två till fem dansbiljetter till olika föreställningar, kostar de 130 kr styck (ord pris 180 kr och Waves 200 kr). Om du köper två biljetter blir alltså priset 260 kr i stället för 360 kr.

Danspåse för dig som är student eller pensionär
Köper du två till fem dansbiljetter till olika föreställningar, kostar de 100 kr styck (ord pris 120 kr).

Obs, tidigare köpta biljetter kan inte bytas in mot rabatterade biljetter.

 

ÖVRIGT

Rabatter

En del av våra föreställningar har lägre priser för pensionärer, scenpassinnehavare samt barn och ungdomar. Alla föreställningar utom dem för barn, har studentrabatt.

UNGDOMSRABATT
Ungdomsrabatten gäller för personer t o m 19 år förutom för vissa operaföreställningar där den kan gälla ända upp t o m 25 år. En kvart innan föreställningsstart får ungdomar t o m 19 år dessutom gå in gratis i mån av plats på våra egna produktioner. Gäller ej familjeföreställningar och gästspel – ring gärna och fråga om du är osäker, 090 15 43 47. Biljett hämtas i föreställningskassan, i foajén.

GRUPPRABATT
Grupper om minst 10 personer kan boka med grupprabatt till de flesta av våra föreställningar via NorrlandsOperans biljettkontor.

FORSKARRABATT 2015
Det finns 2 400 forskare vid Umeå Universitet. I samband med premiären av operan Blanche och Marie hyllar vi inte bara operans huvudkaraktär nobelpristagaren Marie Curie, utan även alla dessa forskare. Vi gör det genom att dela ut vårt NObelpris!

NObelpriset innebär att det finns två kostnadsfria platser vikta för forskare eller doktorander vid Umeå Universitet. En stående invitation till dessa personer, till alla föreställningar, med undantag för festivaler, rena gästspel eller barnföreställningar.

Erbjudandet omfattar en gratis biljett, med möjlighet att köpa ytterligare en plats intill. Detta gäller från och med 10 oktober 2014 –premiären av Blanche och Marie–  och under hela 2015. Läs mer här.

Du som är forskare, gör så här: Hämta ut ditt Nobelpris-kort i NorrlandsOperans Biljettkontor. Forskarplatserna (till veckans föreställningar) släpps på måndagar kl. 11.00. Ring då Norrlandsoperans biljettkontor, berätta att du är NObelpristagare och boka plats till en vald föreställning. Visa upp ditt NObelpris-kort när du hämtar ut biljetten. Erbjudandet gäller så länge det finns forskarplatser kvar.

 

Presentkort

Den perfekta gåvan kan vara ett presentkort hos oss.
–Köp dem i valfri summa i vår biljettkassa.

Guldkort 2014

En totalupplevelse som räcker hela kulturhuvudstadsåret!

Med kortet ingår allt. Du har entré till alla våra föreställningar, konserter och festivaler, från 1.2–31.12 2014. Det enda du behöver göra som innehavare av kortet är att alltid boka plats till de evenemang du vill gå på. Boka i tid! Du får som kortinnehvare även möjlighet att ta del av unika specialerbjudanden och möjlighet till bakom kulisserna-besök. Kortet började säljas via NorrlandsOperans biljettkontor i december 2013 och kostar 4 900 kr.

KORTVILLKOR
* Kortet är personligt och får inte överlåtas, lånas ut eller användas av annan person än kortägaren.
* Kortet gäller för en (1) biljett per evenemang på NorrlandsOperan under perioden 1.2–31.12 2014.
* Du måste alltid boka en platsbiljett till de evenemang du vill gå på. Boka din plats i god tid!
* Kortet är endast giltigt tillsammans med godkänd identitetshandling.

Upphittat kort lämnas in till NorrlandsOperan eller skickas till:
NorrlandsOperan, Box 360, 901 08 Umeå.

Kontakta oss om du har frågor om ditt kort.