Nypremiärer på NorrlandsOperans Restaurang

Afterworkbuffé

Fredagar från kl 16.30 – 179 kr


Torsdagslyx

Torsdagar från kl. 17.00.
Obs: Under operraperioden 1.10–7.11 serverar vi Rigolettobuffé på torsdagar.


Tvårättersbuffé med dessert på torsdagar, 20.8–17.12 kl 17.00–20.00
Pris: 235 kr

DET KALLA:


Marinerade grönsaker
(zuchini, aubergine, paprika, lök, svamp, rödbetor)

Oliver
(kalamata & mammut)

Tomatsallad
(purjolök & pesto på soltorkad tomat)

Romansallad med kaprisdressing
(grön & röd roman om möjligt)

Bulgursallad lemone med sparris, rostad salami, luftorkad skinka & hasselnötter
(mynta, citron, persilja, dill, olja)


DET SÅSIGA:

Gremoulata med chili & pimento

Basilikaioli

DET VARMA:

Rostad marinerad kycklinglårfilé

Kvällens fisk

Pizza funghi blanco
( två sorters svamp, lök, creme fraiche samt mozzarella & parmesan)

Osso bocco
(långkokt kalv i tomat & vinsky)

Stekt potatis med ruccola, persilja & honung
(salt, peppar, vitlök, olivolja, skivad gul lök)


DESSERTEN:

Vitchokladmousse med marsalamarinerade bär

Pris för tvårättersbuffé med kaffe och dessert: 235 kr.

 

Med reservation för ändringar.