RECENSION: Annika Norlin möter Norrlandsoperans Symfoniorkester

Folkbladet: ”Det känns som att jag lyfter”. Jag vet inte om det är syret som håller på att ta slut i Norrlandsoperans konsertsal men jag känner hur jag lyfter mer och mer från min plats ju längre konserten varar. Det är fullsatt när Annika Norlin slår sig ihop med Norrlandsoperans symfoniorkester i en drygt två timmar lång spelning som är fullsatt till sista ståplats på läktaren. Jo, visst är det kvalmigt men det är inte det som drabbar mig. Dirigenten Jonas Nydesjö, som också står bakom flertalet av arrangemangen, upprepar härmed den succé som han och Annika Norlin gjorde på Malmö konserthus för några år sedan…

… En konsert likt denna är emellertid den bästa medicinen mot all trötthet i världen.

Läs hela recensionen av Folkbladets Katrin Sten på folkbladet.nu (PLUS-material)

Dela: