Ett interaktivt dansverk som banar väg för en kreativ workshop.

In orbit är ett interaktivt dansverk där publiken slungas in i en omloppsbana med två dansare i ständig rotation som mittpunkt. Verket upplevs i 360 grader och öppnar upp möjligheten för publik att dras in i omloppet och bli en del av rotationens hypnotiska symbios.

Workshop: In orbit avslutas med en workshop där barnen med hjälp av improvisationsövningar får utforska hur man interagerar med rummet och med varandra, hur kan man med enkla medel skapa koreografiska sekvenser?

Om koreografen Matilda Fleberg

Den svenska koreografen Matilda Fleberg kännetecknas av sin förmåga att föra samman individer i symbios genom hypnotisk symmetri, rika lager av detaljer och dynamisk musikalitet. Hennes arbete har synts i kampanjer för Dior & Fashion Week, i TV-program som The Voice Persia och Eurovision och i musikvideor/turnéer/uppträdanden för olika artister som Zara Larsson och Léon.

2021 startade hon danskompaniet ”Fleco Dance Company” med ett globalt synsätt som lägger tonvikt på samarbeten som förenar dans med konstformer som film/fotografi/musik. Matildas första projekt med kompaniet, kortfilmen ”Fleco Project 001”, fick stort genomslag internationellt och publicerades av bland annat MTV Post, NY Feature & LA Feature.

Dela: