71BODIES 1DANCE

Koreograf Daniel Mariblanca

”Mitt namn är Daniel. Jag är en transsexuell person med flytande könsidentitet. Jag föddes i Barcelona för 35 år sedan. Mina passioner är dans, performance, teater och att vara på scenen. Den adrenalinkick jag får av att stå på en scen är oemotståndlig. Jag älskar också musik, speciellt barockmusik. Jag är gift med en härlig kvinna. Vi har två fina hundar. Jag beundrar min mor. Hon ger mig ovillkorlig kärlek som lär mig att vara den jag är, och stöttar mig att följa mina drömmar.”

 

”Jag är en dansare. Jag är en partner. Jag är en krigare. Jag är en skapare. Jag är en älskare. Jag är en son och en syster och en bror. Jag är.”

Så presenterar Daniel Mariblanca sig på Carte Blances hemsida. Han har varit knuten till Carte Blanche (NO) sen 2016. 71BODIES 1DANCE är en samproduktion med Norrlandsoperan, Carte Blanche och BIT Teatergarrasjen. Den har visats i både Norge, Sverige och Danmark. Mariblanca har tidigare arbetat med en mängd koreografer i Schweiz, Belgien, Nederländerna, Danmark och Katalonien/Spanien. Han har tilldelats en rad priser i sitt hemland Spanien för sitt arbete som danskonstnär och han är utbildad i Toulouse, Frankrike vid Center for youth education choreographers samt i samtidsdans vid Institut del Theatre de Barcelona.

Information

Titel:
71BODIES 1DANCE
Längd:

Priser

Ordinarie:
210 kr
Student/ung vuxen 19–26 år:
130 kr
Barn/unga 3–18 år:
60 kr
Pensionär:
130 kr
Scenpass:
170 kr

Tidigare tillfällen

– Black Box Introduktion 30 min innan start. Publiksamtal efter föreställningen

Dela: