Ale Möller & Norrbotten Big Band

Ale Möller & Norrbotten Big Band

Att påstå att folkmusikern och multiinstrumentalisten Ale Möller är en unik och inspirerande profil i svenskt musikliv är ett understatement. här med Norrbotten Big Band i ett musikaliskt möte där bokstavligen allt kan hända!

Information

Titel:
Ale Möller & Norrbotten Big Band
Längd:

Priser

Ordinarie:
200 kr
stud/ 19-26 år:
140 kr
Pensionär:
160 kr
3-18 år:
60 kr

Tidigare tillfällen

– Black Box

Ale Möller startade sin musikaliska bana som jazztrumpetare hemma i Skåne. Han beskrivs som en ständig upptäcktsresande som flyttar fram positioner och tänjer musikaliska gränser i ett flöde som aldrig tycks sina. Tidigare har vi här i norr bland annat sett honom i ett mycket lyckat samarbete med Norrbottens Kammarorkester.

Nu är det hög tid för honom att framträda med Norrbotten Big Band! Med sig in i samarbetet tar han musik arrangerad av Hans Ek, som genom sina symfoniska projekt med bl a musik av Kraftwerk, David Bowie, Björk, Ane Brun, Laleh och Veronica Maggio, lyft fram en ny repertoar på landets konserthusscener. Och inte nog med det. Med sig på scen har Ale både Rafael Sida, hyllad för sina latinska rytmer på alla möjliga slagverk och den mångsidiga klaviaturspelaren Mats Öberg. Det blir ett efterlängtad musikaliskt möte och en turné där bokstavligen allt kan hända!

”Musik med mycket sväng och starka känslor” / Ale Möller

Dela: