Alex & Sigge 500-poddaren

Alex & Sigge 500-poddaren

För åtta år sedan startade  Alex Schulman och Sigge Eklund en av Europas största podcasts. Duon har sedan dess spelat in över 400 avsnitt i världsklass som engagerat miljontals svenskar. Med tidigare livepoddsuccéer i bagaget ger sig nu Alex och Sigge ut på ännu en Sverigeturné. Det blir skvaller, trams, avundsjuka, skratt, tårar, kvasifilosofi, och en hel del tjafs. Kom och upplev podduon live på Norrlandsoperan!

Information

Titel:
Alex & Sigge 500-poddaren

Pris

Ordinarie:
280 kr

Tid och datum

– Konsertsalen Onumrerad salong

Din biljett till tidigare datum gäller fortfarande!

Med anledning av fortsatt smittspridning och med de givna restriktionerna av offentliga evenemang har vi beslutat att ytterligare flytta fram Alex & Sigges Live podcast.

Föreställningen är flyttad till Konsertsalen. Salongen kommer att vara onumrerad. Dina köpta biljetter gäller som entré, men inte den platsnumrering som står på dem.

Biljettköpare har rätt till återbetalning fram till 31 juli 2021.

För frågor gällande biljetthanteringen hänvisar vi direkt till respektive biljettadministratör. Övriga frågor kontaktas Karolina.sandberg@perfectdaymedia.se.

2012 startade duon Alex & Sigge podd ihop och sedan dess har den vuxit till en av Skandinaviens mest inflytelserika och lyssnade podcast. Med 6 års poddande på nacken är Alex Schulman och Sigge Eklund veteraner inom podcastsfären. Tillsammans bildar de en dynamisk duo som är oslagbara ihop. Med Sigges filosofiska inspel blandat med Alex humor har de genom sin podcast byggt upp ett imperium som säljer allt från vin till böcker och scenshower.

Alex Schulman

är en av Sveriges främsta medieentreprenörer och har varit verksam som journalist, bloggare och programledare. År 2009 debuterade han med den skönlitterära romanen Skynda att älska, tillägnad sin avlidne pappa Allan Schulman. Den populärfilosofiska boken TID – Livet är inte kronologiskt, skriven tillsammans med podcastkollegan Sigge Eklund, blev 2015 års bäst sålda biografi. Hans roman Glöm mig, som handlar om sökandet efter försoning med en alkoholiserad mamma, hyllades till skyarna av läsare och kritiker. Boken blev även Årets Bok 2017.

Sigge Eklund

debuterade 1999 med boken Synantrop och var senast aktuell med sin femte roman In i labyrinten (2014). Vid sidan om författarskapet är Sigge Eklund verksam som grafisk formgivare, programledare och digital pionjär. Han har fått pris för Sveriges mäktigaste bloggare, Stora radiopriset: Årets rookie och Sveriges bästa podcast tillsammans med Alex Schulman.

Dela: