Branschdag för dig som arbetar med dans

Branschdag för dig som arbetar med dans

Välkommen till en dag för dig som på ett eller annat sätt arbetar med och för dansen i Västerbotten. Du kanske är arrangör, producent, yrkesverksam inom dansfältet, kommunikatör eller dansnyfiken. Dagen är ett tillfälle för oss att fylla på med ny inspiration och kunskap kring hur vi kan marknadsföra dans och nå nya publikgrupper och dansintresserade.
Genom föreläsning, workshop och en avslutande ”fest” vässar vi våra kommunkationsverktyg!

Information

Titel: Branschdag för dig som arbetar med dans

Pris

Fribiljett

Tidigare tillfällen

Dagens innehåll:

Kl 10.00-12.00 Att marknadsföra dans – verktyg, metoder, tips och idéer. Föreläsning med Loredana Jelmini
Kl 12.00-13.00 Lunch
Kl 13.00-14.30 Kreativ kommunikationsworkshop med Hanna Kangassalo
Kl 14.30-15.00 Fika
Kl 15.00-16.30 Hiphopföreställning Festen – Viktor Fröjd

Att marknadsföra dans – verktyg, metoder, tips och idéer

En inspirerande föreläsning med Loredana Jelmini, lektor i marknadskommunikation för scenkonst, där du får metoder, tips och idéer kring hur en kan kommunicera dans.
Vilken metod fungerar bäst för marknadsföring av dans vid olika tillfällen, hur når vi nya målgrupper och vilka kanaler och aktiviteter fungerar bäst?

Workshop med Hanna Kangassalo

Efter lunch fortsätter vi med en kreativ kommunikationsworkshop där vi tillsammans spånar kring aktiviteter och budskap som kan entusiasmera olika publikgrupper. Hur får vi de ovana besökarna att våga sig över tröskeln och hur får vi de mer kulturvana att komma oftare? Workshopen leds av Hanna Kangassalo, frilansande skribent och kommunikatör med dans som specialintresse.

Festen – Viktor Fröjd

Festen är en hyllning till människan och det sinnliga.
Med housekulturen som outtömlig inspirationskälla skapar Viktor Fröjd ett verk som får publiken att gå in, men dansa ut.
När Viktor Fröjd bjuder in till Festen så är publiken välkommen att delta på sitt sätt. Nedsjunken i en soffa, förstulet smygandes runt i rummet eller tokdansandes i festens mittpunkt.

Dela: