Möt koreografen

Möt koreografen Daniel Mariblanca när han berättar mer och visar delar av sitt arbete med produktionen 71Bodies 1Dance. Ta del av en konstnärs process och det spännande arbetet med att sätta ihop olika delar till en föreställning. Föreställningen har premiär våren 2019, och kommer i sin färdiga form tillbaka till Norrlandsoperan 27 april.

Fri entré

Information

Titel: Möt koreografen

Längd:

Pris

Fri entré

Tidigare tillfällen

71BODIES 1DANCE är ett processdrivet, koreografiskt initiativ, som syftar till att synliggöra verkligheten för och mångfalden av transpersoner. Rörelse, fotografier, film och ljud används för att iscensätta berättelser från verkligheten.

Daniel Mariblanca möter i projektet 71 personer med transerfarenhet och vill med71BODIES 1DANCE sprida kunskap om människors liv och öden. I intervjuer med 71 personer i Sverige, Norge och andra länder kommer föreställningen att växa fram. I Umeå medverkar eventuellt också ett antal transpersoner i projektet och i en work-in-progress får publiken möjlighet att ta del av processens gång. Den färdiga föreställningen kommer till Norrlandsoperan under våren 2019.

Dela: