Deportees möter Norrlandsoperans symfoniorkester

Deportees möter Norrlandsoperans symfoniorkester

Den 17 & 18 april ser vi fram emot alldeles extra! Då står nämligen inga mindre än Deportees på Norrlandsoperans stora scen i en spelning med symfoniorkestern!

Information

Titel:
Deportees möter Norrlandsoperans symfoniorkester
Längd:

Priser

Ord:
390 kr
Stud/19-26 år:
310 kr
Pensionär:
310 kr
Barn 3-18 år:
60 kr

Tidigare tillfällen

– Stora scen
– Stora scen

Konserten senareläggs!

Konserten med Deportees och Norrlandsoperans symfoniorkester kommer att genomföras vid ett senare tillfälle, men misströsta inte! Så snart vi har ett nytt datum kommer vi att presentera det. 

Alla biljetter återköps av Norrlandsoperan och alla biljettköpare kommer att erbjudas förtur till biljettköp när nya speldatum finns. De kontaktas via e-post när det blir aktuellt. 

Läs mer om återbetalning av dina biljetter


”Det här är något vi har velat göra jättelänge och äntligen blir det av! Det storslagna i att vi tillsammans med en femtio personer stor orkester ska framföra våra låtar med nyskrivna arrangemang känns lika delar pirrigt och mäktigt”

– Peder Stenberg, sångare i ​Deportees om de kommande konserterna.

Hans Ek

Hösten 2015 skapade ​Hans Ek till exempel hyllade konserten Made by Björk på Norrlandsoperan. Hans arrangemang denna gång, av låtarna Bright EyesIslands & ShoresLove Me Like I’m GoneCovered In DreamsWhen They ComeA Heart Like Yours (In A Time Like This) och många fler, dirigeras också av honom.

– Det kommer att bli en fantastisk kväll, lovar Peder Stenberg.

Press photos of Deportees. From left guitarist Anders Stenberg, lead singer Peder Stenberg and drummer Thomas Hedlund.

Dela: