Deportees möter Norrlandsoperans symfoniorkester

Konserten flyttas fram

Med anledning av de återinförda restriktionerna måste vi tyvärr  flytta den efterlängtade konserten med Norrlandsoperans symfoniorkester tillsammans med Deportees.

Information

Titel: Deportees möter Norrlandsoperans symfoniorkester

Längd:

Tidigare tillfällen

Du som har biljett till konserten – så här berörs du av de nya restriktionerna: 

Konsekvensen av de återinförda restriktionerna innebär att vi endast kan fylla en tredjedel av publikplatserna i salongen och det skulle inte kännas rättvist för någon. Därför letar vi nytt datum för konserterna, håll utkik här på vår webbplats.

Vad händer nu?

Alla får sina pengar återbetalda och kommer att erbjudas första tjing på biljetter till de konserter som kommer att genomföras vid ett senare tillfälle. Vi hoppas på er förståelse och återkommer med nytt datum för konserterna så snart vi vet!

Återköp går till såhär:

Onlineköp: Om du har betalat din biljett online behöver du inte göra något. Återbetalningen sker per automatik och så snart som möjligt.

Köp i Norrlandsoperans biljettkassa: Har du betalat din biljett i vår biljettkassa kan du besöka oss på Operaplan 7 för återbetalning eller begära utbetalning till ditt bankkonto direkt via din biljettsida. (Anspråk på återbetalning skall ske senast en månad efter att evenemanget ägt rum).

Följande gäller vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar inomhus:

(källa: Folkhälsomyndigheten)

Maxtak på 500 personer, även med vaccinationsbevis.
Vid arrangemang på fler än 20 deltagare tillåts enbart sittande deltagare och deltagarna ska delas upp i sällskap på maximalt 8 personer.
Det ska också vara minst 1 meter mellan sällskapen. 


”Det här är något vi har velat göra jättelänge. Det storslagna i att vi tillsammans med en femtio personer stor orkester ska framföra våra låtar med nyskrivna arrangemang känns lika delar pirrigt och mäktigt. Det kommer att bli en fantastisk kväll!”

Peder Stenberg, sångare i ​Deportees om de kommande konserterna.

Press photos of Deportees. From left guitarist Anders Stenberg, lead singer Peder Stenberg and drummer Thomas Hedlund.

Dela: