Fysisk introduktion till Larsen C

Introduktion med Christos Papadopoulos

Kom närmare föreställningen med fysisk introduktion! Delta på en fysisk introduktion istället för det vanliga publiksamtalet innan en dansföreställning.
Här får vi på ett enkelt och lättsamt sätt prova på det vi senare kommer att se i föreställningen samtidigt som vi får en inblick i koreografen Christos Papadopoulos sätt att arbeta och skapa danskonst.
 
Kom som du är! Inga förkunskaper behövs och inte heller några gympakläder. Introduktionen hålls på engelska. Läs mer om föreställningen Larsen C 

Information

Titel: Fysisk introduktion till Larsen C

Längd:

Pris

Fribiljett

Tidigare tillfällen

Christos Papadopoulos

Christos Papadopoulos har bl a studerat dans och koreografi vid SNDO (School for New Dance Development) i Amsterdam och teater vid National Theatre of Greece, Drama School (GNT Drama School).

Hans verk, OPUS och ELVEDON, fick stor uppskattning när de presenterades på Porta Theatre i Grekland och på flera festivaler utomlands.
ELVEDON var förstavalet för det paneuropeiska nätverket Aerowaves 16 ’Dance Across Europe’ och presenterades senare med lika stor framgång i Paris, Amsterdam och andra europeiska städer.
OPUS – ytterligare ett utmärkande verk – valdes av Aerowaves 18 och turnerande sedan internationellt. ION, som beställdes av ONASSIS STEGI, och samproducerat av Théâtre de la Ville, Paris och Le Lieu Unique-Scène nationale de Nantes, fortsätter att turnera framgångsrikt i Europa.

Christos Papadopoulos var en del av teamet för öppnings- och avslutningsceremonier i ATHEN 2004 och Europeiska spelen i Baku 2015. Han har koreograferat framträdanden av många regissörer samt har undervisat i rörelse och improvisation vid dramaskolan i ATHENS konservatorium sedan 2003. Han är också en av grundarna av dansgruppen ’The Lion and the Wolf’ (2015).

Dela: