Fysisk introduktion till Partita no.2

Kom närmare föreställningen med fysisk introduktion!

Varför inte prova på en fysisk introduktion istället för att lyssna på det vanliga samtalet innan en dansföreställning? Här får vi på ett enkelt och roligt sätt prova på det vi senare kommer att se i föreställningen samtidigt som vi får en inblick i koreografen koreografen Örjan Anderssons arbete och hans särskilda förmåga att göra dans och musik till en gemensam kropp.

Kom som du är! Inga förkunskaper behövs och inga gympakläder heller. Du kommer inte att bli svettig och behöver inte byta om varken före eller efter. Introduktionen hålla på svenska.

Läs mer om föreställningen Partita no. 2 – sei solo

Information

Titel:
Fysisk introduktion till Partita no.2

Pris

Fribiljett

Tidigare tillfällen

– Bistron/Övre foajén

Introduktionen hålls av Örjan Andersson

Örjan Andersson är en av Sveriges mest uppmärksammade koreografer och leder sedan 1996 sitt eget kompani Andersson Dance.  Efter framgångsrika år som dansare på Östgötabaletten och Batsheva Dance Company i Israel, debuterade han som koreograf på 90-talet.

Hans första stora beställningsverk för Cullbergbaletten blev en succé och öppnade dörrar internationellt. Efter det har han skapat verk för flera stora danskompanierna, däribland Kungliga Operan, Nederlands Dans Theatre och Compañía Nacional de Danza i Madrid.

Dela: