Jazzfunk med Matilda Fleberg

Jazzfunk med Matilda Fleberg

Möt den uttrycksfulla koreografen Matilda Fleberg vars verk har synts i kampanjer för Dior och Fashion Week, TV-produktioner som The Voice och Eurovision och i musikvideor/turnéer/framträdanden för en rad olika artister.

Information

Titel: Jazzfunk med Matilda Fleberg

Pris

Fribiljett

Tidigare tillfällen

Jazzfunk är en dynamisk mix av stilar där femininitet är i fokus. Under Jazzfunk-klassen kommer ni få möjlighet att djupdyka i detaljer, musikalitet och rörelsekvalité samtidigt som vår inre diva får komma fram.

Om Matilda:

Matilda Fleberg är en svensk koreograf som kännetecknas för sina verk där uttrycksfulla individer rör sig i symbios och formar en hypnotisk helhet av slående symmetri, detaljrik precision och dynamisk rytmik som trollbinder, överraskar och berör. Hennes unika och idérika förmåga att skapa samhörighet och kemi mellan sina dansare och få dem att röra sig som en sammansvetsad enhet har lett till stora framgångar både i Sverige och internationellt.

Under 2021 startade hon sitt egna danskompani ”Fleco Dance Company” med ett globalt perspektiv som utgångspunkt där hon lägger stor vikt på gränsöverskridande samarbeten med kreatörer från konstområden som film/foto/musik/set design. Hennes första projekt för kompaniet, kortfilmen ”Fleco Project 001”, fick stor slagkraft internationellt och uppmärksammades bland annat av MTV Post, NY Feature & LAFeature.

 

Dela: