Johan Airijoki & Malmfältens Rockklubb

Johan Airijoki & Malmfältens Rockklubb

Vacker glesbygdspoesi och popinfluerad bluesrock från Norrbotten. Under denna oförglömliga konsert utlovas laddade ögonblick fulla av Johans vackra texter och krängande, svängande musik med Malmfältens Rockklubb.

Biljett köps på plats

Information

Titel: Johan Airijoki & Malmfältens Rockklubb

Pris

Ordinarie:
150 kr

Tidigare tillfällen

Gruvarbetaren och musikern Johan Airijoki debuterade 2014 och har sedan dess släppt tre fullängdsalbum. Tillsammans med sitt band Malmfältens Rockklubb har han turnerat från Gällivare i norr till Malmö i söder. Under slutsålda klubbspelningar och festivalkonserter har den golvade publiken fått uppleva laddade ögonblick fulla av Johans vackra texter och hårdsvängande musik.

Tillsammans med bandet Malmfältens Rockklubb har Johan Airijoki skapat sig ett rykte som en liveakt utöver det vanliga. Svängigt, suggestivt, dynamiskt. Spelning för spelningar har publiken växt. Johan Airijoki har länge varit något av en dold skatt, omhuldad av den publik som själva hittat fram till hans låtskrivande.

Nyfiken på mer från Johan Airijoki?

Efter en rad album inspelade tillsammans med Malmfältens Rockklubb släpper Johan Airijoki att ett soloalbum, Gitarrer och Blåjeans som släpptes 27 januari 2023.


Johan Airijoki och Malmfältens Rockklubb

Dela: