Miriam Aïda

Loving the Alien

Räkna med ett spektakulärt möte med Bowie när Miriam Aïda bjuder in till konsert med afro-brasilianska rytmer, jazz, reggae och en dos svensk melankoli.  Hör det bästa från den senaste skivan Loving the Alien inspirerad av just David Bowie.

Information

Titel:
Miriam Aïda
Längd:

Priser

Ordinarie:
200 kr
Student/ 19-26 år:
140 kr
Barn 3-18 år:
60 kr
Pensionär:
160 kr
Supporter:
160 kr

Tid och datum

Black Box

Biljettsläpp 2021

Vi vill inget hellre än att kunna välkomna dig till Norrlandsoperan igen, men avvaktar ännu med biljettsläpp för vårens föreställningar. Förhandsinformation om datum för biljettsläppet får du genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Det kommer ut varannan vecka och innehåller tips, erbjudanden och allt du behöver veta inför ett besök hos oss. Redan nu kan du dessutom säkra ett framtida besök genom att köpa ett presentkort – det gäller i 2 år och blir en perfekt gåva till dig själv eller någon du håller kär.

Köp presentkort

Prenumerera på nyhetsbrevet


Miriam Aïda

Miriam har sina rötter i Sverige och Marocko och hon har alltid siktet på att skapa gemenskap med sin publik som sträcker sig förbi nationalitet, kultur, språk, färg, genus och religion. Vi har kunnat se henne i Allsång på Skansen (2006 & 2011), SVT ́s Luciafirandet, SVT´s program Sverige och Go’ kväll.

Gruppen bakom Loving the Alien

Med influenser av afro-brasilianska rytmer, jazz, reggae och en dos svensk melankoli gör gruppen låtar hämtade från olika eror i Bowies karriär. Gruppen, som består av Mats Andersson på 7-strängad akustisk gitarr och slagverkarna Ola Bothzén och Finn Björnulfson, har under sina 12 år tillsammans format ett magnetiskt sound och de har redan hunnit turnera i både Sverige, Danmark och Finland med nya albumet.

”Det är David Bowies mod att utmana de sociala normerna, att gå utanför de givna ramarna, som inspirerar oss. Han uppmanar oss att inte kompromissa bort oss själva med ett budskap om att våga följa sitt hjärtas väg och stå för den man är. Med detta närmast hjärtat har vi utmanat oss att göra hans låtar till våra.”, säger Miriam Aïda

 

Dela: