Musikquiz med Avatarkvartetten

Musikquiz med Avatarkvartetten

Nu ger sig Avatarkvartetten från Norrlandsoperans symfoniorkester åter ut på länsvägarna för turné. Den här gången med ett musikprogram där du i publiken blir delaktig och får möjlighet att testa dina kunskaper i ett roligt musik-quiz!

Biljett köps på plats

Information

Titel: Musikquiz med Avatarkvartetten

Priser

Ordinarie:
150 kr
Scenpass:
100 kr

Tidigare tillfällen

Avatarkvartetten spelar och ställer frågorna live och du är hjärtligt välkommen att delta och under gemytliga former tävla om fina priser. Spetsa öronen, nyttja din repertoarkännedom eller lär dig något nytt. Vi utlovar en blandad och färgsprakande musikalisk resa med allt från klassiska pärlor till filmmusik och schlagerhits. Quizza själv eller i lag med dina vänner, eller varför inte teama upp med några du inte känner och skaffa nya bekantskaper. (Max 4 tävlande/lag).

Avatarkvartetten bildades 2005 och består av musiker ur Norrlandsoperans Symfoniorkester. Stråkkvartetten har under åren etablerat sig som en professionell ensemble som verkar både lokalt och regionalt med en bred spännvidd i repertoaren. Kvalitet, flexibilitet och tillgänglighet är några av ledorden och kvartetten medverkar i många olika sammanhang – från klassiska konserter och jazzfestivaler till mindre sammanslutningar och privata arrangemang.

Dela: