P2 i parken

"Musik, människor och en magisk stämning"

Ljumma sensommarvindar och en Rådhuspark full av picknickfiltar med glada människor. Precis det önskar vi oss på torsdag 8 augusti när det är dags att göra om fjolårets succé med P2 i parken. Hoppas att du kommer och att dina vänner och familj följer med!

Fri entré

Information

Titel:
P2 i parken
Längd:

Pris

Fri entré

Tidigare tillfällen

– Rådhusparken i Umeå

Både klassiker och nyare musik står på programmet

På scen ser vi Norrlandsoperans Symfoniorkester, sångsolisterna Åsa Jäger, Linnea Sjösvärd och Elisabeth Leyser. Publiken får också möta flöjtsolisten Annica De Val. Ola Rudner dirigerar och Pernilla Eskilsdotter från P2:s Klassisk morgon presenterar konserten tillsammans med Gerhard Stenlund från P4 Västerbotten. Evenemanget har fri entré. Konserten sänds också live i P2.

Konsert-ladda med P2:s musikquiz på Rådhustorget kl 14!

Lagom knepigt quiz med chans att vinna fina priser. Norrlandsoperans sångerska Susanna Levonen och pianisten Jonas Olsson framför några av frågorna live. P2 delar också ut ett antal picknickfiltar till kvällen. Först tillkvarn på dem. Välkommen förbi & quizza.

Specialerbjudande på konsertbiljetter och fika till de första

Från kl 17 bjuder P2 de första konsertbesökarna på fika och Norrlandsoperan har kvällen till ära specialerbjudande på konsertbiljetter som du kan handla på plats och samtidigt få en fin cykelväska. Håll utkik efter våra tält i närheten av scenen i parken!
Norrlandsoperans Symfoniorkester spelar i P2 i parken 8 augusti kl 19.00. Foto: Andreas Nilsson.

 

Dela: