Påsklov på NO!

Äggstra roliga påsklovsaktiviteter

Ta med familjen på ett påskäventyr! Skapa din egen mask, testa kostymer, dansa Danceoke och hjälp vår påskhare att hitta gömda påskägg. Kurrar det i magen? Ingen fara på taket! På Elektra bjuds det på gratis pannkakslunch för hela familjen. Vi ses den 13 & 14 april!

Fri entré

Information

Titel: Påsklov på NO!

Längd:

Pris

Fri entré

Tid och datum

  • Norrlandsoperans foajé

  • Norrlandsoperans foajé

Kostymdisco

Upptäck en värld av fantastiska scenkostymer från det oändligt stora kostymförrådet! Att klä ut sig är roligt och hjälper oss att uttrycka vår identitet och känslor. Kom och upplev våra magiska kostymer och träffa kostymmästarna, prova kostymer, lek och dansa i dem – endast fantasin sätter gränser!

Skapande verkstad

Vem kan du bli bakom en mask? En mäktig varg? Ett tänkande monster? Eller en mystisk dansare? I verkstaden utforskar vi tillsammans hur man kan göra olika masker i textilt restmaterial från Norrlandsoperan. Välkomna är barn i alla åldrar tillsammans med en vuxen. På plats finns Louise Lindén, slöjdare, kreatör och bildlärare som är verksam i Umeå.

Danceoke

Ni kanske känner till Karaoke? Bra! Istället för att sjunga så tittar, härmar och DANSAR vi. Det är inte svårt, här kan alla hänga med!

Äggjakt

Hjälp NOs påsklov att hitta de gömda äggen! I gott samarbete med Godishuset utlovas en god belöning när alla äggen är återfunna.

Pannkakskalas

När magarna börjar kurra serveras pannkakor med sylt och grädde på Elektra.


Psst!

Under evenemanget visas familjeföreställningen Terrarium i Black Box. Föreställningen är gratis men du måste boka fribiljetter.

Terrarium visas Torsdag 13/4 kl 14.00 &
Fredag 14/4 kl 12.00

Läs mer & boka fribiljett

Dela: