Musikquiz med Avatarkvartetten på turné

Musikquiz med Avatarkvartetten på turné

Nu ger sig Avatarkvartetten från Norrlandsoperans Symfoniorkester åter ut på länsvägarna för turné. Den här gången har de förberett ett musikprogram där du i publiken blir delaktig och får möjlighet att testa dina kunskaper i ett musik-quiz!

Biljett köps på plats

Information

Titel:
Musikquiz med Avatarkvartetten på turné
Längd:

Tidigare tillfällen

– Åsele
– Dorotea
– Lycksele
– Storuman
– Bjurholm
– Vindeln
– Marsliden
– Sorsele
– Skellefteå

Avatarkvartetten spelar frågorna live och du är välkommen att gnugga geniknölarna under gemytliga former och tävla om fina priser. Spetsa öronen, nyttja din breda repertoarkännedom eller lär dig något nytt. Vi utlovar en rysligt blandad, färgsprakande musikalisk resa med inslag av svenska förtecken och en och annan oväntad twist. Quizza själv eller i lag med dina vänner, eller varför inte bilda ett team med några du inte känner och skaffa nya bekantskaper. (Max 4 tävlande/lag).

”Det kommer finnas nåt för alla” /Kerstin Wilhelmsson, violin

Konserten är en del av vår kammarmusikserie Våra musiker i närbild och kan även ses i Umeå lördag 14.4 kl 15.00.

Avatarkvartetten

Avatarkvartetten bildades 2005 och består av musiker ur Norrlandsoperans Symfoniorkester. Kvartetten har under åren etablerat sig som en professionell ensemble som verkar både lokalt och regionalt med en bred spännvidd i repertoaren. Kvalitet, flexibilitet och tillgänglighet är några av ledorden och kvartetten medverkar i många olika sammanhang – från klassiska konserter och jazzfestivaler till mindre sammanslutningar och privata arrangemang.

”Det är nåt speciellt med att vara på turné. En särskild värme som genomsyrar orterna” /Avatarkvartetten

 

Dela: