Sing along

Allsång med Norrlandsoperans barnkör

Välkomna till en allsångskonsert för barn tillsammans med Kristina Sturk, Jonas Östlund på piano och Norrlandsoperans barnkör under ledning av Lotta Kuisma. Klassiska barnvisor av Alice Tegnér står på programmet men även andra kända barnsånger ingår.

Information

Titel: Sing along

Priser

2 vuxna & 2 barn:
95 kr
Ordinarie:
150 kr
Barn 3-18 år:
80 kr

Tidigare tillfällen

Att sjunga är en rättighet och nödvändighet för alla – inte minst för barn! Och ännu bättre blir det när mindre barn sjunger tillsammans med större. Därför bjuder Norrlandsoperans barnkör under ledning av Lotta Kuisma in till en härlig sångstund för alla barn och deras vuxna tillsammans med Kristina Sturk, sång och Jonas Östlund, piano.

Publiken får vara med om att sjunga upp genom olika röstlekar, prova att sjunga i kör och att dirigera mm. Dessutom finns möjlighet att kolla in roliga scenkostymer och spännande rekvisita.

”Sången är det första språk vi människor får tillgång till och ibland är det faktiskt också det sista språk som lämnar oss som riktigt gamla. Därför är det viktigt att vi så tidigt som möjligt får möjlighet att sjunga tillsammans och utveckla denna unika kommunikationsmöjlighet. Det är ju så roligt också”
– Kristna Sturk

Sing along med Norrlandsoperans barnkör är en produktion inom ramen för det nationella projektet Rösträtt – Sång på förskolan där Norrlandsoperan tillsammans med övriga länsmusikinstitutioner i landet medverkar.

Dela: