So Sorry

Ett danscollage av popkultur förpackad i rosa plast

Koreografen BamBam Frost bjuder, tillsammans med dansarna Mari Carrasco och Lydia Östberg Diakité, på ett lekfullt och intensivt collage av popkulturens uttryck och danser. Allt förpackat i glänsande rosa plast!

Information

Titel:
So Sorry
Längd:

Priser

Ordinarie:
210 kr
Student/ung vuxen 19–26 år:
130 kr
Barn/unga 3–18 år:
60 kr
Pensionär:
130 kr
Scenpass:
170 kr

Tidigare tillfällen

– Black Box Introduktion 30 min innan start.

I arbetet med So Sorry har BamBam studerat framförallt afroamerikanska kvinnliga artister inom RnB, pop och hiphop. Hon har tittat på uttryck, danser och estetik från musikvideos och livekonserter och ställt sig frågan vad populärkulturen vi konsumerar betyder för oss och hur den landar i våra kroppar.

Dansarna pushar sina kroppar tills det inte går längre och ser vart utmattningen tar dem både fysiskt och psykiskt. De omfamnar men förhåller sig samtidigt kritiskt till den populärkultur de, och många med dem, konsumerar dagligen. Till pumpande musik, iklädda gråa kroppsstrumpor, i ett rum förpackat i rosa glänsande plast – bjuder dansarna in till en intensiv, rolig och svettig föreställning där danser vi känner igen bryts ner och byggs om.

  
I föreställningen spelas specialkomponerad musik, mixad, komponerad och samplad av Yared Cederlund. 
Publiksamtal med BamBam Frost efter föreställningen, ca 20.15-21.00 i Bistron.

Om BamBam Frost

BamBam Frost är dansare och koreograf baserad i Stockholm. 2013 tog hon kandidatexamen i Samtida dans från DOCH/Stockholms Konstnärliga Högskola. Hon har medverkat i bland annat The Cleaner och Cleaning the Mirror av Marina Abramovic, Skapelsen av Erik Linghede, How many bodies does it take to start a revolution av Paloma Madrid, musikalen Cabaret på Malmö Stadsteater, Somos-Som oss av Lisa Janbell, Ready Ready av Mari Carrasco och i Alexandra Piricis ”Arbets momument” på MDT.

Sedan 2008 är BamBam medlem i P*fect Dancecompany som tillsammans har skapat föreställningar, arrangerat vogue-event och medverkat i allt från dansresearch-projekt på Riksteatern, Melodifestivalen, musikvideos och konserter.

Dela: