Susannas Guide till Orkestern

Norrlandsoperans Symfoniorkester

Äntligen till­baka, på begäran av stora och små! Följ med på en spännande resa i musikens underbara värld. Guide är vår egen operaprimadonna Susanna Levonen. Och så blir det allsång så klart! 

Information

Titel:
Susannas Guide till Orkestern
Längd:

Priser

Ordinarie:
180 kr
Pensionär:
140 kr
Student / ung vuxen 19-26 år:
140 kr
Barn / ungdom upp till 19 år i sällskap med betalande vuxen:
0 kr

Tidigare tillfällen

– Konsertsalen

Genom spännande berättelser får publiken bekanta sig med några av historiens mest kända klassiska musikverk och upptäcka magin med en stor orkester. Musiken har sin självklart centrala plats i sagan där vi får uppleva alla känslor som musik kan förmedla. Och så blir det allsång med symfoniorkestern, där hela publiken får ta i från tårna! Norr­landsoperans egen operaprima­donna Susanna Levonen tar rollen som guide in till en värld där vi får uppleva alla de känslor som musik kan förmedla. Niklas Willén är dirigent.


”Det är underbart att få visa hur magiskt det blir när många olika instrument tillsammans skapar stämningar som kan få en att känna bubblande glädje, spänning och till och med sorg och smärta. Jag hoppas att många som inte vågat sig på en klassisk konsert förut, kommer på lördag. Detta är en perfekt introduktion. Sist verkade både barn i olika åldrar och vuxna ha lika kul. Jag tror att vi kommer att ha riktigt roligt tillsammans även denna gång!
Susanna Levonen, sångerska och berättare i föreställningen.

Dela: