Symbio

Folkets Hus Umeå

Med stark scennärvaro och en magisk kombination av vevlira och dragspel överraskar Symbio sin publik och tar med dem på en berörande musikalisk resa. En del av Umefolk 2020.

Information

Titel:
Symbio
Längd:

Priser

Huskort fredag – lördag ordinarie:
520 kr
Huskort fredag ordinarie:
340 kr
Huskort lördag ordinarie:
380 kr

Tidigare tillfällen

– Studion, Folkets Hus, Umeå

Stig in i en värld av musik och ljud som du aldrig hört förut och inte visste fanns. Johannes och LarsEmil är två unga men erfarna musiker som hyllats för sitt starka samspel, sin glödande energi och sin unika mix av modern folkmusik, med influenser från pop och rock. Symbio har tilldelats priset som Årets Nykomling på Folk- och Världsmusikgalan 2016.

” Musikerna från Symbio vet hur man skapar drama och intensitet. Lättillgänglig, smartgjord och moderniserad svensk folkmusik där låtarna droppar av melodi. Lyssnaren sugs in i virvlarna. Och den underliga känslan efteråt är att du har rest en lång sträcka och fortfarande är kvar på samma plats. ”
– Sydsvenskan 2018

Konserten är en del av Umefok 2020

Umefolk är en av landets största folkmusikfestivaler. Umefolk hålls i februari varje år och är en festival för alla med folkmusik- och dansintresse; vi skapar mötesplatser för gamla och unga, amatörer och professionella, dansare och musiker. Festivalen har ett brett program med konserter, dans, föreställningar, workshops och barnaktiviteter.

Festivalen äger rum på Umeå Folkets hus som ligger centralt i Umeå.

Program Umefolk 2020

Biljetter

Festivalen säljer huskort som räcker en hel dag eller under hela festivalen.

Huskort fredag – lördag

Huskort fredag

Huskort lördag

 


Dela: