Tom & Petter

Pengarna tillbaka

Goda nyheter: Tom & Petter är tillbaka med en ny scenshow! Dåliga nyheter: Du har ingen biljett än. Först kommer sorgen som en kall våg, sen ilskan, sen släpper de upp en extra föreställning och du blir euforisk men kan inte logga in på bank-id och du tappar det igen. Denna gång kan du inte ta dig ur depressionens nävar och du hamnar i en koma. Du vaknar upp i din säng! Det var bara en mardröm. Men du har lärt dig något. Att köpa biljett nu, nu när du har chansen.

Information

Titel: Tom & Petter

Längd:

Pris

Ordinarie:
370 kr

Tidigare tillfällen

Pengarna tillbaka är en föreställning om att ångra sig. Allt du lagt ner tid på men som inte motsvarade förväntningarna. Hur går man vidare? Hur lär man sig leva med sina misstag? Hur lär man sig att acceptera och uppskatta sina svagheter och felsteg?

Tom & Petter är komiker, skådespelare och poddare vars fulla namn är Tom Ljungqvist och Petter Egnefors. Deras podd är en av landets största och mest populära, trots deras få och missnöjda lyssnare. Deras avsnitt brukar tydligen användas för att tortera människor runt om i världens alla diktaturer. Men de är riktigt bra på scen. Missa inte!

 

Dela: