Trettondagskonsert

Nils Landgren, Jeanette Köhn & Norrlandsoperans Symfoniorkester

Nu slår vi upp portarna för Trettondagskonsert på Norrlandsoperan! Två mäktiga konserttillfällen, tillsammans med Symfoniorkestern, musikern och estradören Nils Landgren och en av Sveriges mest mångsidiga sångerskor, sopranen Jeanette Köhn.

Information

Titel:
Trettondagskonsert
Längd:

Priser

Ordinarie:
320 kr
Pensionär:
220 kr
Student:
180 kr
Ungdom till och med 19 år:
60 kr

Tidigare tillfällen

– Konsertsalen
– Konsertsalen

Operapärlor, Weill-sånger, cabaret och glittrig show – utan hänsyn till några genregränser. Välkommen till en festlig kväll full av energi och förväntan i gryningen av det nya året.

PROGRAM

Nils Landgren
Trombonist, musiker, sångare, entertainer – Nils Landgren har många epitet och har varit involverad i en mängd olika musikprojekt sedan 1980-talet. Knappast någon musikgengre har gått honom förbi! Mer om Nils Landgren HÄR

Jeanette Köhn
Jeanette Köhn är en av Sveriges mest mångsidiga sångerskor, sedan länge etablerad konsert- och operasångerska med engagemang världen över. Hon har även hyllats för sin medverkan i Povel Ramels revyer och har bland annat mottagit Guldmasken och Jenny Lind-stipendiet. Mer om Jeanette Köhn HÄR

Alexander Hanson
Alexander Hanson är en av Sveriges mest erfarna dirigenter inom blåsmusik. Sin dirigentutbildning avslutade han vid välkända Sibeliusakademien i Helsingfors 2004. Sedan ett antal år är Alexander engagerad vid Göteborgsoperan och har där dirigerat ett antal uppsättningar varav senast De sju dödssynderna samt Gianni Schicchi. Alexander Hanson är ofta gästdirigent hos framstående orkestrar i Norden. Mer om Alexander Hanson HÄR.

Dela: