Urban North 2018

  • Dans

Norrlands största dansbattle är tillbaka!

Deltagare från hela landet kommer att tävla i All Style Battle (Rookie & Pro) och Showcase Competitions (bästa crew i valfri stil). Vi kommer att få se battles i flera olika dansstilar som t.ex. Breakdance, Hiphop, Locking, Contemporary, Popping, House, Experimental och Afro Beat. MC under helgen är Ingrid Mugalu och tillsammans med DJ Cheza aka Maele Sabuni håller de tempot och temperaturen uppe. Juryn består av några riktigt heta namn inom den urbana dansscenen. Dessutom bjuder lördagskvällen på Saturday Night Show med tunga dans- och musikakter, jam och open dance floor och det blir workshops för både deltagare och publik under helgen med start fredag kväll!

Kom och delta i tävlingarna eller heja på och njut av tunga beats och grymma moves. Mat och dryck finns att köpa under helgen. Urban North är ett drogfritt arrangemang och öppet för alla.

Följ oss på sociala medier för updates!

 

 

 

 

 

Här anmäler du dig till höstens battle:

Till Anmälningsformuläret

Registreringsavgift tävlingsdeltagare: 150 kr
Mer info och frågor: battle@norrlandsoperan.se

Information

Titel:
Urban North 2018

Pris

Heldagsbiljett publik (Lördag ingår även Saturday Night Show och jam, open dance floor):
60 kr

Tid och datum

MC är Ingrid Mugalu och dj:ar gör DJ Cheza!

Ingrid Mugalu: MC Ingrid är en host från Stockholm med bakgrund som hip hop dansare. Hon har ett stort nätverk bland både dansare och musiker från hiphop scenen i Sverige. I samarbete med Streetstar har Ingrid hostat bla. Dance School Challange och diverse battles i stockholms ytterområden.

 

 

DJ Cheza: Cheza aka Reeflex aka Maele Sabuni är en DJ, dansare och koreograf med bas i Stockholm. Som DJ har han förlovat sej med Afrobeats och har ett stort hjärta för HipHop, RnB och Dancehall. Cheza har spelat på bl.a Fasching, Afrohouse Helsinki, Berns och på battles/events som Streetstar, Clash Copenhagen, WOZA Jam mfl. Tidigare Resident DJ och höll i eventet BUMBUM på Klubb WKND i Sthlm. Som dansare är Maele mer känd som Reeflex och är en av Stockholms mest aktiva inom bl.a House dance och Hiphop. Golvet är öppet, ta med din vibe och kom å dela den!

Dela: