Våra musiker i närbild – musikquiz med Avatarkvartetten

Musikquiz

Premiär för musikquiz på Norrlandsoperan! Avatarkvartetten spelar frågorna live och du är välkommen att gnugga geniknölarna under gemytliga former och tävla om fina priser. Vi bjuder dessutom på kaffe med dopp.

Information

Titel:
Våra musiker i närbild – musikquiz med Avatarkvartetten
Längd:

Priser

Ordinarie:
200 kr
Pensionär:
120 kr
Ungdom till och med 19 år:
60 kr
Student:
120 kr
Medlem i Umeå Kammarmusikförening:
100 kr

Tidigare tillfällen

– Black box Onumrerade platser

Spetsa öronen, nyttja din breda repertoarkännedom eller lär dig något nytt. Vi utlovar en rysligt blandad, färgsprakande musikalisk resa med inslag av svenska förtecken och en och annan oväntad twist. Quizza själv eller i lag med dina vänner, eller varför inte bilda ett team med några du inte känner och skaffa nya bekantskaper. (Max 4 tävlande/lag).  

”Det kommer finnas nåt för alla”… /Kersti Wilhelmsson, violin

Avatarkvartetten

Avatarkvartetten bildades 2005 och består av musiker ur Norrlandsoperans Symfoniorkester. Kvartetten har under åren etablerat sig som en professionell ensemble som verkar både lokalt och regionalt med en bred spännvidd i repertoaren. Kvalitet, flexibilitet och tillgänglighet är några av ledorden och kvartetten medverkar i många olika sammanhang – från klassiska konserter och jazzfestivaler till mindre sammanslutningar och privata arrangemang.

Avatarkvartetten ger sig ut på en omfattande länsturné!
HÄR kan du läsa mer om turnén.

Våra musiker i närbild

I kammarmusikserien Våra musiker i närbild  får du träffa musikerna i Norrlandsoperans Symfoniorkester på nära håll. Musikerna spelar i olika mindre konstellationer och bjuder på sina egna utvalda favoritstycken.

Innan konserterna presenterar Elisabet Ljungar verken och håller i direkt anslutning till konserten ett eftersnack där publiken får tillfälle att prata med och ställa frågor till musikerna på ett avspänt sätt.

Våra musiker i närbild – Alltid lördagar. Alltid kl 15.00. Alltid eftersnack. Varmt välkommen!

Dela: