Vi dansar för dig

Peppig dans på turné i Västerbotten

Sitter du hemma och har tråkigt? Bor eller jobbar du på äldre- eller omsorgsboende? Kanske har du en vän eller släkting som behöver muntras upp? Då kommer Emelie och Tanja och dansar för er. De bjuder på underhållande dansupplevelser där publiken får bestämma allt från karaktärer till musik och rekvisita.

Det är helt gratis och kan bokas av såväl privatpersoner som arbetsplatser, boenden och skolor. Bokning och frågor skickas till  Clara West.

Information

Titel:
Vi dansar för dig

Tidigare tillfällen

- Fullbokat!
- Fullbokat!
- Fullbokat!
- Fullbokat!
- Fullbokat!
- Fullbokat!
- Fullbokat!
- Fullbokat!

Vi dansar ute och du stannar inne

Dansen sker utomhus, på en innergård, utanför ett seniorboende eller vart än det passar er bäst. Ni tittar på från balkong eller fönster och alla håller säkert avstånd till varandra.

Vi besöker:

Storuman, Stensele, Sorsele, Lycksele och Umeå under vecka 22 och kommer till Åsele, Dorotea och Vilhelmina under vecka 23.

Så bokar du:

Boka via mail till länsdanskonsulent Clara West. Ange ditt namn, adress, telefonnummer och eventuellt namn på boende, företag, skola. Beskriv gärna platsen för uppträdandet (skicka bild) och om det finns några särskilda förutsättningar vi behöver känna till.

Emelie Boman

Emelie har under flera år verkat för dansens utveckling i Västerbotten. Hennes ständiga strävan efter nya konstnärliga idéer skapar spännande sammanhang för dansen. Emelie Boman har en förmåga att leka med nya uttryck och former för gestaltning som skapar samverkan mellan olika aktörer i Västerbotten.  Emelie är bland annat utbildad på Dans och Cirkushögskolan. Och har jobbat med produktioner som Svallarna i skogen 2019, Souvenir 2018 och producerat dansfilmerna Svartöga  2019 och Carry 2020.

”Jag är en allkonstnär med kvaliteter som verkar både inåt och utåt, i samspel med mig själv och med andra människor. Med nyfikenhet och finurlighet låter jag berättandet porla och forsa fram med strävan att låta min publik få sig ett rejält bad i upplevelser som både underhåller och berör. ”

Tanja Tamminen

Tanja är utbildad professionell dansare vid Iwanson International School of Contemporary Dance i München, Tyskland. Tanja har de senaste 10 åren arbetat med dans bland annat som dansare, koreograf, danslärare och konstnärlig ledare för den internationella dansfestivalen Abundance.

Dela: