WE CAN BE HEROES

Norrlandsoperans symfoniorkester

Efter publiksuccén med TV-spelskonserten SCORE kan vi äntligen presentera ett nytt samarbete med Orvar Säfström och Sabina Zweiacker! Hjältar kommer i många olika skepnader och här möter vi bland andra Batman, Thor och den mångbottnade Furiosa i Mad Max: Fury Road. Vi kämpar sida vid sida med Katniss i The Hunger Games, slåss mot läskiga rymdvarelser med Ripley i Aliens och lyssnar till utomjordisk operasång i Luc Bessons The Fifth Element. Till detta lägger vi John Williams kompositioner från Raiders of the Lost Ark och Star Wars – The Force Awakens. Konserten avslutas med Hans Zimmers ikoniska musik från Gladiator.

Information

Titel: WE CAN BE HEROES

Längd:

Priser

Ordinarie:
350 kr
Pensionär:
315 kr
Stud/ 19-26 år:
175 kr
3-18 år:
80 kr
Supporter:
295 kr
Balkong, priszon D:
175 kr

Tidigare tillfällen

 

Sabina Zweiacker

Hon kommer från Rinkaby i norra Skåne och tog våren 2012 examen i klassisk sång vid Musikhögskolan i Malmö. Hon har sedan debuten på Joystick med Malmö Symfoniorkester 2013 varit återkommande sopransolist med Skandinaviens största orkestrar, däribland Kungliga Filharmonikerna, Göteborg Symfoniker, Oslo Filharmonien och sex år i rad med Sveriges Radios Symfoniorkester i Berwaldhallen.

 

Orvar Säfström

Han blev känd för svenska folket som filmkritiker och programledare på ZTV och i anrika Filmkrönikan på Sveriges Television, men han är verkligen en mångsysslare som skriver, debatterar och föreläser om populärkultur. Han har tilldelats den svenska videobranschens hederspris och utnämnts till ”Årets spelare” av spelförbundet SVEROK. I den symfoniska världen är Orvar Säfström Skandinaviens ledande producent av konserter med musik hämtad från film och spel.

Dela: