Workshop för seniorer

Workshop för seniorer med Silvia Gribaudi

En workshop med humor och lätthet som verktyg. Workshopen leds av koreografen Silvia Gribaudi och är öppen för alla över 60 år med önskan att utforska rörelse, kreativitet och av att uttrycka sig fritt med kroppen.

Kan vi väcka kroppen till liv med ironi, självdistans och dans? Kan dans aktivera vår syn på vår kropp i dess olika skeden? I workshopen undersöks rörelser på egen hand och i grupp, för att skapa en gemensam upplevelse, men också för att komma nära sig själv och omfamna sin egen livskraft bortom stereotypa föreställning om kroppar, funktion och ålder.

Alla över 60 år är välkomna! Vana eller ovana dansare spelar ingen roll. Ta på bekväma och mjuka kläder. Workshopen pågår i ca 2 timmar.

Information

Titel:
Workshop för seniorer
Längd:

Pris

Senior:
80 kr

Tidigare tillfällen

– Rosa Huset, Balettakademien Norrlandsgatan 30, Umeå

Om Silvia Gribaudi

Silvia Gribaudi är dansare och koreograf och har arbetat specifikt med seniorer sedan 2011, framförallt i Italien. Just nu arbetar hon med en grupp kvinnor för att skapa en film och en föreställning. På Norrlandsoperan är Silvia aktuell med föreställningarna R.Osa och A Corpo Libero, som spelas den 24 april i Skellefteå och den 25 april i Umeå. Läs mer här

 

Dela: