Workshop i Skellefteå: Street/Freestyle

Kom och dansa i en unik workshop med Joanna Skywalker och Yared Cederlund!

Med hjälp av Yared och Joannas kunskap inom Street/Freestyle-dance utforskar vi rörelsemönster och tar del av övningar som kan utöka allas rörelsevokabulär. Vi dansar till Sydafrikas pumpande House musik, New Yorks tunga hiphop beats, skön experimentell musik och allt däremellan. Workshoparna sker i ledning av både Yared och Joanna.

Fri entré

Information

Titel:
Workshop i Skellefteå: Street/Freestyle

Pris

Fri entré

Tidigare tillfällen

– Skellefteå Dans och Balett, Mullbergsvägen 1
– Skellefteå Dans och Balett, Mullbergsvägen 1
– Skellefteå Dans och Balett, Mullbergsvägen 1

Grupper

Nybörjare 10-14 år: kl 10.30 – 11.45
Öppen nivå från 15 år: kl 13.00 – 15.00
För lärare och pedagoger: kl 15.15 – 16.45

Om Joanna ”Skywalker” Holewa Chrona

Joanna Holewa Chrona, aka ”Skywalker”, är en aktiv dansare och projektledare från Stockholm. Hon är självlärd dansare med en stor personlighet och med starka influenser från streetdans-stilen Popping. Hon ses dansa i olika konstellationer världen över, för att nämna några utöver Sverige: Danmark, Norge, Tyskland, Polen, Italien, Kroatien, Kina, Gabon, Senegal, Sydafrika, Cuba. Joanna har vunnit ett flertal battle-titlar, både solo och i grupp. Hon sitter även själv vid domarbordet ibland. Just nu ligger fokuset på hennes egen startade förening vid namn AFIA som arrangerar events samt uppträder både nationellt och internationellt.

Om Yared Tilahun Cederlund

Yared är född 1989, har dansat sig runt jorden och har en imponerande dansbakgrund med erfarenhet från en mängd dansstilar. Han har bland annat turnerat med Riksteatern, varit koreografisk assistent till Erik Linghede, producerat egna verk på Dansens hus, vunnit i SDK Europe Crew Battles, samarbetat med Cullbergbaletten och arbetat som internationell danslärare. För att nämna en ytterst liten del!

Dela: