Workshop med Ashleigh Powell

Workshop med Ashleigh Powell

Välkommen till en workshop med Ashleigh Powell från National Ballet School i Kanada. Denna workshop riktar sig till yrkesverksamma danslärare och pedagoger.

Information

Titel: Workshop med Ashleigh Powell

Längd:

Tidigare tillfällen

Om workshopen

Denna workshop riktar sig till yrkesverksamma danslärare och pedagoger. Under workshopen berättar Ashleigh om sitt pedagogiska arbete och ni kommer även få möjlighet att praktisera verktyg och metoder som Powell arbetat fram. Hennes arbete syftar till att skapa engagerande och inkluderande dansmöjligheter, för alla.

Efter den fysiska workshopen kommer det finnas tid för samtal och frågor.

Workshopen arrangeras av Dans I Västerbotten och sker i samarbete med Change the game. Ashleigh medverkar på Change the games årliga event som arrangeras 13-17 september i Umeå.

Anmälan

Kostnadsfri workshop inklusive lunch (vegetarisk), anmälan sker via mail till maria.jonsson@norrlandsoperan.se

Om Ashleigh

Ashleigh är medlem av den konstnärliga fakulteten vid Canada´s National Ballet School (NBS) och leder Community Dance Programs som syftar till att ge engagerande och inkluderande dansmöjligheter till alla kanadensare.

Aschleigh är utbildad vid University of Toronto och NBS Teacher Training Program och har undervisat vid Royal Academy of Dance, The Cecchetti Society of Canada och Imperial Society of Teachers of Dancing. Hon har också mottagit Carol Chadwick Award och Betty Oliphant Teaching Awards.

Ashleigh är en kunnig och inspirerande danslärare och pedagog som drivs av att skapa dansmöjligheter för alla oavsett bakgrund och funktionalitet.

Dela: