Marknadsföringsmaterial för våra lokala arrangörer


Turnéaffischer/flyer:

Affischer och andra trycksaker för turné görs i Norrlandsoperans grafiska profil.

Arrangörer kan få ett mindre antal turnéaffischer skickade, utskrivna av Norrlandsoperan.
Kontakta ansvarig producent för leverans.

Turnéaffisch kommer i augusti


Pressbilder mm:

På Norrlandsoperans nyhetsrum finns allt ev. pressmaterial samlat.
Använd Sök-funktionen för att snabbt hitta rätt bilder. Om du saknar något kontakta oss.

 


Text och mer info om föreställningen:

Som arrangör kan du använda Norrlandsoperans webbtexter i sin helhet eller delar av den på det sätt som passar era kanaler. 

A Tribute to Chick Corea

Chick Corea – den fantastiske amerikanske jazzpianisten som avled den 9 februari i år var en musiker och kompositör vars betydelse knappas kan överskattas. Hans musik framförs under en hyllningskonsert av Roger Svedberg och Adriane Moncada tillsammans med en stråkkvartett ur Norrlandsoperans symfoniorkester.

Han var enormt produktiv och har komponerat och spelat in mängder av musik. En av Chick Coreas mer framstående samarbeten var tillsammans med vibrafonisten Gary Burton och för denna duo skrev han fantastisk musik ofta för besättningen vibrafon, piano och stråkkvartett.

Roger Svedberg är till vardags slagverkare i Hovkapellet men är också mycket aktiv som jazzvibrafonist. Bl a studerade han under 1980-talet vibrafon för just Gary Burton. I höst ger han sig ut tillsammans med pianisten Adriane Moncada och en stråkkvartett från Norrlandsoperans symfoniorkester för att hylla en av jazzmusikens absoluta giganter.

 

Dela: