Marknadsföringsmaterial för våra lokala arrangörer


Text och mer info om föreställningen:

Som du som arrangör kan använda Norrlandsoperans webbtexter i sin helhet eller delar av den på det sätt som passar era kanaler. 

De vet precis var de står – samtidigt som trion ofta jämförs med sådana som Fleetwood Mac, Bonnie Raitt och Tom Petty. Det Västerbottniska country-rockbandet Halms musik är groovy och rättfram men framförs med hjärta och själ. Efter mängder av konserter över hela Sverige och utomlands ger sig Halm äntligen ut på turné på hemmaplan.

Västerbottniska countryrockarna HALM gräver där de står. Med ett helt eget uttryck befriat från tröttsamma klichéer och utan att kopiera någon, är de ett lysande exempel på att countryrock inte måste komma från USA för att vara trovärdig. Bandet har redan funnits i mer än ett decennium och har nog definitivt virvlat upp mer vägdamm än de flesta i samma ålderskategori. Runt 500 spelningar har det blivit, både i Skandinavien, i resten av Europa och till och med i Kina. Halm har gett ut tre fullängdare och i år är gruppen på gång med en ny platta.

I november turnerar Halm äntligen i hemlänet med sin unika västerbottniska Americana! Umeåbandet, som består av Johanna Sandgren, Lisa Johansson och William Ignberg tillhör den svenska Americana-rörelsens nästa generation med en trogen och växande publik. HALMs kärntrio förstärks under sina konserter av Leo Kinell och Karl Bernhard Josephson.


Turnéaffischer/flyer:

Affischer och andra trycksaker för turné görs i Norrlandsoperans grafiska profil.

Arrangörer kan få ett mindre antal turnéaffischer skickade, utskrivna av Norrlandsoperan.
Kontakta ansvarig producent för leverans.


Pressbilder mm:

På Norrlandsoperans nyhetsrum finns allt ev. pressmaterial samlat.
Använd Sök-funktionen för att snabbt hitta rätt bilder. Om du saknar något kontakta oss.

Ladda ned bilder

 

Dela: