Marknadsföringsmaterial för våra lokala arrangörer


Bilder/filmer

Klicka på bildikonen för att ladda ner bilden.


Turnéaffischer/flyer:

Affischer och andra trycksaker för turné görs i Norrlandsoperans grafiska profil.

Arrangörer kan få ett mindre antal turnéaffischer skickade, utskrivna av Norrlandsoperan.
Kontakta ansvarig producent för leverans.

Affisch kommer inom kort


Pressbilder mm:

På Norrlandsoperans nyhetsrum på My News Desk finns allt ev. pressmaterial samlat.
Använd Sök-funktionen för att snabbt hitta rätt bilder. Om du saknar något så kontakta marknad@norrlandsoperan.se


Text och mer info om föreställningen:

Som arrangör kan du använda Norrlandsoperans webbtexter i sin helhet eller delar av den på det sätt som passar era kanaler. 

Medverkande: Johan Bridger och Patrick Raab slagverk.

Deras repertoar sträcker sig från transkriptioner av Bach, Mendhelsson, Liszt och Shostakovitj till beställningsverk från nutida tonsättare såsom Tobias Broström och Alejandro Vinao. Även om duon framför verk som inkluderar stora uppställningar med trummor, metall och träinstrument, har deras fokus legat på att utveckla och förfina samspel och klang i de tonala instrumenten, Marimba och Vibrafon. År 2004 vann Malleusincus första pris i International Marimba Duo Competition i Belgien och senare samma år uppträdde de på Percussive Arts Society of International Convention i Nashville, USA.

“Boxaren Muhammed Ali sa att han skulle dansa som en fjäril och sticka som ett bi. Den musikaliska motsvarigheten fick vi se när Johan Bridger och Patrick Raab framförde Tobias Broströms nyskrivna konsert för två slagverkare på fredagskvällen. Lätthet i anslaget bryts av intensiva slagserier. Redan från början en nervkramande spänning i musiken, en dov intensitet.” “Ett verk som var ibland vackert och hela tiden engagerande, virtuost framfört av solisterna Johan Bridger och Patrick Raab.”

Lars Westin – Arbetarbladet

Dela: