Vill du supporta Norrlandsoperan? Då vill vi ha med dig i vårt gäng, och självklart vill vi ge dig en rad förmåner också.

Du kanske vill berätta för vänner och bekanta om föreställningar som du tycker verkar bra? Tipsa om nyheter och erbjudanden hos oss? Och dela våra inlägg i sociala medier? Vi på Norrlandsoperan brinner för att nå ut med allt spännande som händer här i huset och på våra turnéer. Därför vill vi ha dig nära – som vår supporter. Vi vill att du ska känna till allt som händer hos oss och att du berättar om det för andra. På så vis bidrar du till att fler får ta del av magin på våra scener. 

Registrera dig och ta del av flera fina erbjudanden:

• Förtur vid biljettsläpp varje säsong med möjlighet att boka salongernas bästa platser
• Alltid 20% rabatt på ordinarie pris*
• Utskick med spännande nyheter och förmånliga erbjudanden

• Alltid 10% rabatt på mat i Elektras bistro, bar & matsal**
• Alltid möjlighet att bjuda med en vän utan kostnad***

* Gäller utvalda föreställningar
** Gäller vid uppvisande av supporterkortet som du kan hämta ut på Norrlandsoperan när du registrerat dig som supporter.

*** Gäller när du tar med en vän som aldrig besökt oss tidigare. OBS För att kunna utnyttja denna del i ditt supporterskap behöver du kontakta oss.

Registrera dig

Personuppgiftspolicy: Norrlandsoperan värnar om en hög nivå av skydd för våra kunders integritet. Läs hela vår personuppgiftspolicy & våra villkor för biljettköp här

Dela: