Att vara supporter för Norrlandsoperan passar alla som tycker om scenkonst, som älskar opera eller är nyfiken på dans och levande musik. Registrera dig här på sidan så får du ta del av flera fina erbjudanden.

Vi på Norrlandsoperan brinner för att nå ut med allt spännande som händer i huset. Därför vill vi ha dig nära – som vår supporter. Vi vill att du ska känna till allt som händer hos oss och att du berättar om det för andra. På så vis bidrar du till att fler får ta del av magin på våra scener.

Hur du sprider ordet om Norrlandsoperan är upp till dig. Du kan berätta för vänner och bekanta om föreställningar som du tycker verkar bra, tipsa om nyheter och erbjudanden hos oss eller kanske dela våra inlägg i sociala medier. Oavsett hur just du supportar Norrlandsoperan så vill vi ha med dig i vårt gäng, och självklart vill vi ge dig en rad förmåner också.

 

Registrera dig här

 

Personuppgiftspolicy: Norrlandsoperan värnar om en hög nivå av skydd för våra kunders integritet. Läs hela vår personuppgiftspolicy & våra villkor för biljettköp här

Dela: