Dansentusiaster i klimakteriet sökes!

When the Bleeding Stops är ett ovanligt verk. Inte minst för att det tillkommer nya dansare på varje turnéstopp och även här i Umeå söker vi dansentusiaster som vill delta. För att delta är du 40-65 år och identifierar dig som kvinna och/eller upplever klimakteriet. Ingen dans- eller scenvana krävs! 

Så välkommen in i ett tryggt rum där allt får plats: skam och tandagnisslan, men också skratt och gemenskap. Redan nu kan vi avslöja en av verkets hemligheter: Allting blir bättre med dans.

When the bleeding stops

Om din medverkan

Deltagandet börjar i slutet av augusti och äger initialt rum online. Projektet inleds med ett personligt utbyte tillsammans med koreografen där hon förklarar sin process. Därefter bjuds du in att dansa på egen hand i ditt vardagsrum – precis hur du vill. Under projektets gång filmar du din dans och i samråd med dig kan delar av filmerna visas i föreställningen. Och ni som är extra sugna bjuds in till en workshop kvällen innan föreställning för att sedan dansa ut på scenen i verkets finalnummer på Norrlandsoperans scen! 

Projektspråket är engelska. 

I projektet deltar du även i en workshop på Norrlandsoperan lördag 26 oktober klockan 13.00-17.00. Föreställningen äger rum söndag 27 oktober kl 19.00. 

Ansökan

Ansökan för dig som vill delta: