Mikro Makro

Mikro Makro

Emelie och Lova lever i Mikro Makrovärlden. Tillsammans med tingen runtomkring – barnen och deras vuxna, upptäcker de sin omvärld; det som finns inuti och utanför av vad de kan höra, röra, se och tänka sig. I denna upplevelserika föreställning för barn 4-7 år får vi följa med på en resa genom det oändliga så väl som det mikroskopiska, från den minsta lilla blomfluga till det gigantiska himlavalvet.

Information

Titel:
Mikro Makro

Priser

Ordinarie:
80 kr
2 vuxna & 2 barn:
200 kr
Barn/ ungdom 3-18 år:
60 kr

Tidigare tillfällen

– Studioscenen – Premiär
– Studioscenen

Nomodaco – Northern Movement Dance Company – presenterar en dansföreställning för barn mellan 4 och 7 år, som zoomar in, zoomar ut, och kopplar samman svindlande perspektiv. Vi får fördjupa oss i hur det oändliga kan vara en del av vardagen, hur småsaker kan vara ett helt universum, och hur kroppen kan ta plats, förändra och låta sig förändras av sin omvärld. 

Nomodacos senaste föreställning Under, för bebisar och deras vuxna, fick ett varmt mottagande av både publik och arrangörer. Nomodaco fortsätter att poetiskt beröra vår antropocena tidsålder genom att koppla ihop det lilla livet med den stora världen. Genom att veckla ut verkligheten, borra sig ned igenom jorden och resa sig högt upp bland stjärnorna kan barnen, tillsammans med en sjungande dansare och en dansant musiker uppleva det vardagliga, och magiska, precis där vi är.

”Det finns ett hemligt rymdskrot som nyss har landat, en olydig ljudlåda, en och annan knasig rörelse och massa små saker som kan vissla, prassla och prutta, och sånger om allting och fjärilar.”

Dela: