Välkommen till ett av världens nordligaste operahus. Vår vision är att vara en spelplats för nya uttryck och vi strävar efter att låta så väl tradition som provokation utmärka det vi gör. Här får själen näring av musik, dans, konst, performance, musikaler, opera och mer.

Biljetter

Din biljett köper du antingen direkt här på webbplatsen, i Biljetter & besök eller via telefon: Kundservice, 0771-130150. Oavsett om din biljett är ett utskrivet papper, en tryckt biljett eller finns i din mobiltelefon så visar du upp den när du går in i salongen.

Mer biljettinformation

Programblad

Norrlandsoperans säsongsprogram finns att hämta i Biljetter & besök utan kostnad.  Föreställningsprogram delas ut i samband med aktuell föreställning.

Ladda ner program som pdf

Introduktion innan föreställningen

Introduktioner till våra föreställningar hålls oftast 30 min innan start. Här kan du som publik få förkunskap om verket och ta del av intressant kuriosa. Varmt välkommen!

Garderob

Kostnadsfri garderob både på plan 1 och 2. TIPS! Det brukar vara mindre kö till garderoben på plan 2.

Pausfika

Vid paus finns kaffe, te, kaka, snacks, vin och öl att köpa. Biljetter & besök säljer förköpskuponger innan föreställning, men det går också bra att betala med kort eller kontanter.

Norrlandsoperan för alla

Norrlandsoperans salonger är anpassade för alla funktionsvariationer. Läs mer om rullstolsplatser, hörslingor, hissar, toaletter och annan tillgänglighet.

Tillgänglighet

 

Dela: