Välkommen till ett av världens nordligaste operahus. Vår vision är att vara en spelplats för nya uttryck och vi strävar efter att låta så väl tradition som provokation utmärka det vi gör. Här får själen näring av musik, dans, konst, performance, musikaler, opera och mer.

Biljetter

Din biljett köper du antingen direkt här på webbplatsen eller i Biljetter & besök. Oavsett om din biljett är ett utskrivet papper, en tryckt biljett eller finns i din mobiltelefon så visar du upp den när du går in i salongen.

Mer biljettinformation

Elektra – bistro, bar & matsal

Varför inte äta en god middag i samband med ditt besök på Norrlandsoperan?
Bord i matsalen bokas här

Programblad

Norrlandsoperans säsongsprogram finns att hämta i Biljetter & besök utan kostnad.  Föreställningsprogram delas ut i samband med aktuell föreställning.

Ladda ner program som pdf

Introduktion innan föreställningen

Introduktioner till våra föreställningar hålls oftast 30 min innan start. Här kan du som publik få förkunskap om verket och ta del av intressant kuriosa. Varmt välkommen!

Garderob

Kostnadsfri garderob både på plan 1 och 2. TIPS! Det brukar vara mindre kö till garderoben på plan 2.

Pausfika

Elektra bistro & bar har ett brett utbud vad gäller dryck, tilltugg & pausfika. I samband med biljettköp online kan du förköpa pausförtäring, alternativt i efterhand via Mina sidor på norrlandsoperan.se (om du har valt att registrera en webbprofil i samband med biljettköpet). I anslutning till föreställningen kan du också på plats förköpa pausförtäring i Elektras bistro. Norrlandsoperan är helt kontantfritt, som betalmedel accepteras betalkort och SWISH.

Norrlandsoperan för alla

Norrlandsoperans salonger är anpassade för alla funktionsvariationer. Läs mer om rullstolsplatser, hörslingor, hissar, toaletter och annan tillgänglighet.

Tillgänglighet

Fotograferings- och filmförbud

Vi påminner om att av upphovsrättsliga skäl är det inte tillåtet att fotografera och/eller filma under föreställningar och konserter.

 

Dela: