gröna fält och träd

För arrangörer

Att erbjuda musik, opera och dans för hela Västerbotten är en central del av Norrlandsoperans uppdrag. Vi fokuserar särskilt på att barn och unga ska få uppleva och utöva kultur – var de än befinner sig i regionen. Här är samlad information för dig som arrangör i Västerbotten.

Arrangera en föreställning

Alla produktioner subventioneras och samordnas av Norrlandsoperan. Produktionen kommer komplett med personal och teknik. Vi erbjuder även marknadsföringsmaterial. Arrangören ansvarar för värdskap och att bjuda in publik.

Vårt utbud håller alltid hög kvalitet. Urvalet görs genom erfarenhet, omvärldsbevakning och i dialog med arrangörer.

Skolföreställningar

En stor del av Norrlandsoperans verksamhet riktar sig till barn och unga inom förskola, grundskola och gymnasium samt musik- och kulturskolan.

Beställa skolföreställning

Här presenteras aktuella musik- och dansföreställningar som erbjuds för barn och unga i Västerbotten. Du som jobbar med kultur för barn & unga i skolan är varmt välkommen att beställa eller höra av dig till oss med frågor.

Kontakt

Musikproducent
Markus Falck
Kontakta via e-post
070 343 43 82

Danskonsulent i Västerbotten
Maria Schäfer
Kontakta via e-post
070-399 24 55

Aktuellt utbud skola

No Events!

Arrangera föreställning i din kommun

Har du en idé om att skapa ett musikarrangemang på din hemort, hör av dig till oss.

Du som redan är arrangör av offentliga föreställningar i din kommun är så klart också varmt välkommen att höra av dig till oss med frågor.

Kontakta

Musikproducent
Andreas Nilsson
E-post: andreas.nilsson@norrlandsoperan.se
0730-680905

Marknadsföringsmaterial för lokala arrangörer

Som turnéarrangör är du välkommen att ta del av våra bilder, texter, affischer och annat material för er lokala marknadsföring. 
Observera att material läggs till allt eftersom vi har det tillgängligt.

Eric Bibb

Eric Bibb är ett av den internationella bluesvärldens största namn i dag och turnerar ständigt över hela jordklotet. Nu kommer han äntligen tillbaka till Västerbotten!

Material