Silent Disco

  • Dans

Välkommen in i dansbubblan där du garanterat får din favoritmusik – och dina vänner får sin.

På Silent Disco kan du dansa som om ingen ser, till musik – som bara du hör. House, techno eller disco? Glatt och svängigt eller tungt och rått? I trådlösa lurar väljer du musik och volym som du så klart kan variera när du vill. Testa gärna den kanal som roddas av vår live-DJ på plats!

Åldersgräns: Silent Disco kl 18.00 och kl 19.00 är alkoholfria evenemang utan åldersgräns. Från klockan 20.00-00.00 är åldersgränsen 18 år.

Information

Titel:
Silent Disco
Längd:

Pris

Ordinarie:
60 kr

Tidigare tillfällen

Så funkar det

Köp biljett till en eller flera sessioner på Silent Disco. Kom för att dansa loss i din egen bubbla eller ta med ett helt gäng kompisar och ta över hela discot för en timma.

Varje session har plats för 15 personer, och det finns gott om plats för att hålla avstånd till varandra. De hörlurar som du får låna används bara en gång per helg och rengörs sedan inför nästa helg.

Discot håller till i övre foajén på Norrlandsoperan. Du hittar hit via restaurang Elektra.

Du kan när som helst byta musik genom att byta kanal på dina hörlurar. Volymen kan också ställas in individuellt. Vill du snacka med din kompis? Ingen fara, det är bara av sig lurarna och prata i normal ton. Hörlurar av-Disco av…hörlurar på-Disco på!

Innan det är dax att börja dansa ges en kort introduktion till hur hörlurarna fungerar.

Live-DJs på Silent Disco

21 & 22 augusti – Henrik Sigurdh

Henrik är ett känt ansikte i Umeås elektroniska kulturliv och har synts till på de flesta krogarna denna sommar. Han är även av grundarna till skivbolaget Arc de Triomphe. Knappa in Henriks kanal i lurarna och dansa loss till allt från glad till rå och ofiltrerad house.

28 augusti – Bianca Maria

Bianca Maria är medlem i Umeås äldsta DJ-kollektiv Liquid Sky och en av grundarna till Dark Star. Välj Bianca Marias kanal i dina lurar och upplev en mängd olika stämningar och olika stilar av dansvänlig techno och trance. Under de tidiga ljusa timmarna spelar hon lätt, lekfull och festlig musik. Och under kvällens gång tar hon med oss mot allt tyngre takter.

29 augusti – Gonza-Ra

En av nyckelartisterna ur kollektivet Random Bastards, Gonza-Ra! Glesbygden & inlandets patriot. Han släppte sin debutskivan ”Lavinfara” och blev nominerad till ”Årets Solo” på Kingsizegalan 2015. Sedan dess har har det släppts ett stort antal sololåtar men framförallt collab-EP´s med namn som Arvid Lundqvist(Tjuvjakt/Livet På Faktura) & projektet ”LILA” med Ivory. Knappa in Gonzas kanal i lurarna – du kommer inte att ångra dig!

4 & 5 september – Ebba Kohl

Ebba Kohl är en av grundarna till konstkollektivet Lemur och en av medlemmarna i Umeås äldsta DJ-kollektiv Liquid Sky. Ebba har en bred repertoar och väljer du hennes kanal i lurarna kommer du på fredagen att dansa loss till disco och house medan det på lördagen blir mer fokus på dissonanten i house och techno. Untz Untz!

11 september – Martyna Skalimowska

Martyna Skali har länge haft en förkärlek för elektronisk musik och befunnit sig längst fram på många dansgolv. Som en del av Liquid Sky och kollektivet Lemur fastnade hon för att stå på andra sidan båset och fyller rummet med allt från svängig house till pumpande techno som gör det omöjligt att stå still!

Dela: