Solala

Köket på turné

I ”Köket på turné”, Solalas största turné hittills, får vi återse de tre vännerna i sin originaluppsättning runt köksbordet. De bjuder på sina största och populäraste covers och nytt material i en intim hemma hos-känsla indränkt i underbar stämsång.

Information

Titel:
Solala
Längd:

Priser

Ordinarie:
295 kr
Student:
185 kr

Tidigare tillfällen

– Stora scen

För sju år sedan träffades tre vänner hemma i köket en vardagskväll. Några timmar senare hade de gjort sitt första arrangemang och med det startat en ny genre inom svensk vokalmusik.

Solala beskrivs som en vokal powertrio och har med ett unikt tonspråk, bländande stämföring och en minst sagt varierad repertoar ackompanjerat av hemmasnickrade rytminstrument skrivit om boken om hur sång i grupp kan låta.

De stora konserthusturnéerna har under de senaste åren avlöst varandra och Solala har även gästat Allsång på Skansen samt gjort mellanakten till finalen i Melodifestivalen 2018 tillsammans med Helen Sjöholm. Våren 2018 turnerade de tillsammans med Bohuslän Big Band i publik – och kritikersuccén ”Brinner upp i natten” som baserades på musik av Håkan Hellström.

Biljettsläpp 5 november 2018 kl 10.00. Länk till Solalas Youtube-kanal hittar du här

Dela: