Konsert med Ringmasters

Nu kommer sånggruppen och barbershopkvartetten Ringmasters till Umeå! Kvartetten vann VM i barbershop 2012 och har sedan starten 2006 genomfört konserter och turnéer över hela världen. Kvällen bjuder på musik i stilarna barbershop, klassiskt, jazz, folk och pop. Stämsång i världsklass där det gäller att hålla i hatten när de blåser på.

Norrlandsoperan || 29 september 2024

1 h 15 min

Konsert
Ringmasters

A cappella sång

Ringmasters har uppträtt på många platser och konserthus över hela världen men framträder sällan i Sverige. Nu ska det bli ändring på det. Genom ett flertal Sverigekonserter under 2024 vill Ringmasters bjuda den svenska publiken på sin unika a cappellastil.

Barbershop är en stil som bygger på arrangemang av musik från olika genrer. Musikal, jazz, folk och pop i hissnande arrangemang blandas med mer avskalade sättningar, vilket utgör kärnan i gruppens repertoar. Medlemmarna som är utbildade inom klassisk musik, integrerar även detta i konserten, vilket fungerar som uppfriskande akter i musikflödet.

Som publik får ni en härlig variation där kraftfulla arrangemang blandas med enkla och vackra sånger. Allt framfört med hög precision, inlevelse, samstämdhet och en gnutta humor. Välkomna till en afton med sång som ni sent ska glömma.

Information

Priser
Ordinarie:295 kr
Pensionär:250 kr
Student:250 kr
Dela:

Tid och datum

lördag 28/09

19:00

Konsert

Medverkande

Tenor

Jakob Stenberg

Lead

Rasmus Krigström

Baryton

Emanuel Roll

Bas

Didier Linder

Inför besöket

En upplevelse på Norrlandsoperan sträcker sig även utanför våra salonger. Våra cateringvänner från Gotthards krog, Kajen och Kulturbageriet gör allt för att förgylla ditt besök på Norrlandsoperan med ett utbud av tilltugg, bakverk, kaffe, läsk, vin, bubbel och öl.

Serveringen öppnar en timme före konsertens start.
Välkommen!

Upptäck mer