Skapa dans

Koreografitävling för unga

Information

Titel:
Skapa dans
Längd:

Pris

Fri entré

Tid och datum

– Black Box Fri entré - gratis biljett hämtas ut i vårt biljettkontor.

Ta chansen att se verk av morgondagens Västerbottniska unga koreografer i den regionala deltävlingen av Skapa Dans. Var med och heja, rösta fram publikens favorit och se en föreställning med kompaniet Norrdans.

För fjärde året i rad arrangerar Dans i Västerbotten/Norrlandsoperan den regionala delen av koreografitävlingen Skapa Dans för unga 15-21 år. Dansarna i det bidrag som vinner får tävla i Riksfinalen i Stockholm den 2-5 november 2017 där deltagare från hela Sverige träffas. Var med när juryn utser regionens vinnare här i Umeå!

Lägg din röst på publikens favorit, ta en gratis fika i pausen och se Norrdans uppträda med ett tvådelat verk: Eero av Peter Jaško och My Body is a Cage av César Garcia med musik av Peter Gabriel.


VILL DU VARA MED OCH TÄVLA? 

Vinnaren får en betald resa till Riksfinalen i Stockholm, inklusive mat och boende, torsdag 2.11 till söndag 5.11 under höstlovet. Dessutom får du/ni delta i workshops som leds av kända koreografer, se en dansföreställning och träffa andra ungdomar från hela landet. Bidraget kommer att bedömas av en professionell jury.

ÖVER 18 ÅR? Anmälningsformulär och mer information hittar du HÄR.

UNDER 18 ÅR? Då måste ansökan skrivas under av målsman! Ladda ned info och anmälningsblankett HÄR: Anmälan Skapa Dans 2017.
När den är ifylld och underskriven, märk kuvertet ”Koreografitävling” och skicka via post till:
Norrlandsoperan
Clara West
Box 360
901 08 Umeå

Sista anmälningsdag: 29 september 2017.
Om du har frågor kontakta: clara.west@norrlandsoperan.s
e

Dela: