No Lights No Lycra: Dansa Fritt i Mörkret

Under No Lights No Lycra handlar allt om frihet, glädje och rörelse. Vi erbjuder en unik dansupplevelse där du kan släppa alla hämningar och dansa som om ingen ser dig! No Lights No Lycra äger rum i mörker, vilket skapar en trygg och inkluderande miljö där alla är välkomna, oavsett ålder, bakgrund eller dansförmåga.

Norrlandsoperan, Black Box || 24 augusti 2024

60 minuter

Fri entré

Dans
No Lights No Lycra_ foto Tom Ross

Vad är No Lights No Lycra?

No Lights No Lycra startades i Melbourne, Australien 2009, och har sedan dess spridit sig globalt. Konceptet är enkelt: inga lampor, inga speglar, ingen prestation – bara du och musiken. Dans är ett kraftfullt verktyg för att uttrycka sig, släppa stress och förbättra välmående. Genom att dansa i mörkret kan du låta din kropp röra sig fritt, spontant och utan hämningar.

Hur Går Det Till?

Ankomst: När du anländer till NLNL möts du av våra vänliga publikvärdar som visar dig in i dansrummet.

Mörker: Rummet är redan mörkt när du går in, och musiken spelar. Du kan genast börja dansa eller ta ett par minuter för att vänja dig vid mörkret.

Dans: Du dansar precis som du vill, till en eklektisk mix av musik. Våra spellistor är utformade för att passa en bred musiksmak och olika energinivåer.

Avslut: Efter cirka en timme tonar musiken ner, och ljusen tänds långsamt. Du kan då lämna rummet i din egen takt.

Säkerhet och Komfort

Vi tar säkerheten på största allvar för att säkerställa att alla deltagare får en trygg och behaglig upplevelse.

Ljuseffekter: För att bevara mörkret och tryggheten använder vi inga starka ljuseffekter under danssessionerna. Vid behov av ljus för säkerhetsskäl används diskreta och mjuka ljuskällor.

Mörkret: Våra lokaler är noggrant utformade för att vara säkra att röra sig i, även i mörker. Vi har ett jämnt golv utan hinder som kan orsaka snubbling eller skador.

Vänliga Publikvärdar: Våra publikvärdar finns till hands för att hjälpa till om någon känner sig osäker eller behöver assistans under sessionen.

Nödutgångar: Trots mörkret är alla nödutgångar tydligt markerade med diskreta, självlysande skyltar som är lätta att följa vid en eventuell evakuering.

Kom och Dansa med Oss!

Är du redo att uppleva No Lights No Lycra? Ingen föranmälan krävs, och du behöver inte ha några förkunskaper – bara ett öppet sinne och bekväma kläder.

Välkommen till en plats där du kan vara dig själv, utan några krav – No Lights No Lycra.

Vi ser fram emot att dansa med dig i mörkret!

Information

Är du redo att uppleva No Lights No Lycra?
Ingen föranmälan krävs, och du behöver inte ha några förkunskaper – bara ett öppet sinne och bekväma kläder.
Fritt inträde!
Dela:

Tid och datum

lördag 24/08

21:30-22:30

Dans
No Lights No Lycra: Dansa Fritt i Mörkret

Black Box, Norrlandsoperan

Fri entré